Emekli Banka Promosyonunda Sorun Çözüldü: İşte En Yüksek Promosyonu Veren Bankalar 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emekli Banka Promosyonunda Sorun Çözüldü: İşte En Yüksek Promosyonu Veren Bankalar 2022

Yargıtay'dan emekli banka promosyonunda iyi haber geldi. Gelen açıklamada emeklilerin maaşına bloke konulamayacağına yer verildi.

Emekli Haberleri 12 Ağu 2022 19:43 0
Emekli Banka Promosyonunda Sorun Çözüldü: İşte En Yüksek Promosyonu Veren Bankalar 2022

Emeklilerin banka promosyonları hakkında müjdeli haber.

Milyonlarca emekli için promosyon heyecanı başladı. Yeni emekli olanlar ve bundan 3 sene önce maaşını taşıdığı için promosyon alıp bu taahhüt süresi dolan emekliler, hangi bankanın ne kadar emekli promosyonu verdiğini araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak yazılarımızda en yüksek promosyonu veren bankalar ile diğer bankaların promosyon miktarlarına yer vermiştik. 

Bankaların promosyon savaşları başladı ancak bazı bankalar, emekli maaşını taşımasın diye bloke koymaya başladı. Yargıtay ise bu konuda emsal bir karara imza attı. Yapılan son dakika açıklamasında emekli maaşına bu nedenle bloke konulmasının yasal olmadığına yer verildi.

NEDENİ : DAHA ÖNCE ALDIKLARI PROMOSYON

Bankalar, emekli maaşını daha fazla promosyon almak için başka bankaya taşımak istediğinde , taahhüt süresinin dolmadığını öne sürerek hesaba bloke koyuyor. Bloke konulması nedeniyle emekliler maaşlarını taşıyamıyor ve bu konuda çözüm bekliyordu. 

2 BANKA YAPIYOR

Söz konusu uygulamayı iki bankanın yaptığı öğrenilirken bir eemkli durumu yargıya taşıdı. Yargıtay'a giden söz konusu durum emeklinin lehine sonuçlandı. Yargıtay, emekli maaşlarına herhangi bir bloke konulamayacağını söyledği ve kararda, emekli maaş ile ödeneklerinin SGK alacakları ve nafaka borçları dışında haczedilemeyeceğine yer verildi. 

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR? İŞTE EN FAZLA PROMOSYONU VEREN BANKALAR

Emeklilerin banka promosyonu yarışı kızışırken bankalar, emeklileri kendi bannkasına çekmek için promosyonu arttrııyor. İşte en fazla promosyon veren banka:

Yapı Kredi 10 bin TL promosyon için TIKLAYIN

Garanti BBVA 9 bin 750 lira promosyon için TIKLAYIN

Kuveyt Türk'ten 6 bin lira promosyon için TIKLAYIN

QNB Finansbank 7 bin promosyon için TIKLAYIN

ING Bank 7 bin lira promosyon için TIKLAYIN

İş Bankası 5 bin lira promosyon için TIKLAYIN

Türkiye Finans 7500 lira promosyon için TIKLAYIN

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank zam tarihi iiçin TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç