QNB Finansbank, Emekli Maaş Promosyonuna 2 Bin TL Zam Yaptı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank, Emekli Maaş Promosyonuna 2 Bin TL Zam Yaptı

Bankaların yarışı kızıştı. Art arda yapılan açıklamalarda bankalar , emeklilere rekor promosyon ödemesi yapmaya başladı. QNB de yarışa katıldı ve 2 bin lira zam yaptı.

Emekli Haberleri 10 Ağu 2022 15:06 4
QNB Finansbank, Emekli Maaş Promosyonuna 2 Bin TL Zam Yaptı

QNB Finansbank emekli banka promosyonuna 2 bin TL zam yaptı: 7 bin TL oldu.

QNB Finansbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında emekli banka promosyonuna zam yapıldığına yer verildi. Söz konusu açıklamada daha önce 5 bin lira olan promosyon miktarının 7 bin liraya çıkarıldığına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda banka promosyonu detaylarına yer verdik.

"Emeklilere şubeye gelmeden 7.000 TL’ye varan promosyon fırsatı!" başlığı ile QNB Finansbank resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında emeklilere , maaşları taşımaları ve 36 ay kalmayı söz vermeleri durumunda 7 bin lira promosyon verileceği bildirildi. Söz konusu açıklamada, "Cep telefonunuzdan vereceğiniz dijital onay sayesinde şubeye gelmeden maaşınızı taşıyın, 7.000 TL’ye kadar promosyon kazanma, ayda iki kere diğer banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme, bireysel internet bankacılığından ücretsiz EFT/TL havale gibi birçok avantajdan yararlanın." denildi. 

PROMOSYONA EK OLARAK

Banka promosyonuna ek olarak emeklilere sağlanan ayrıcalıklar şu şekilde verildi:

  • Yurt içi diğer tüm banka ATM'lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı
  • Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti
  • QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği
  • Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı'ndan faydalanma imkanı
  • CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.
  • Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 360 TL'ye varan indirimlerden faydalanabilir. 

BAŞVURU

Promosyona başvuru yapmak, promosyon ödemesini almak için size en yakın bankaya müracaat edebilir ya da e devlet kapısı üzerinden maaş taşıma işlemi yapabilirsiniz. Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu deniz bank nasıl banka devlet nerede
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
TEB'ten bir hareket bekleniyor TEB geride kaldı bir TEB müşterisi olarak bende maaşımı taşımayı düşünüyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Emekliler başka banka degistirmesin diye paralarına bloke koyuyorlar paramızı çekemiyorum diğer bankaya geçemiyoruz bu yasal değil bunu şiddetle prostat ediyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaptı da ne oldu? Tarihi güncellemiyor! Akbank'a teşekkür ederim.