Garanti BBVA, Emekli Banka Promosyonuna 2 Bin 250 TL Zam Yaptı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA, Emekli Banka Promosyonuna 2 Bin 250 TL Zam Yaptı

Garanti BBVA tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve emeklilerin banka promosyonlarına zam yapıldığına yer verildi.

Emekli Haberleri 10 Ağu 2022 14:36 5
Garanti BBVA, Emekli Banka Promosyonuna 2 Bin 250 TL Zam Yaptı

Garanti Bankası emekli banka promosyonuna zam yaptı.

Garanti BBVa tarafından bir açıklama yapıldı ve emekli banka promosyonu ödemesine zam yapıldığına yer verildi. Geçen hafta açıklanan promosyon miktarı 7 bin 500 lira iken bu hafta yapılan açıklamada emeklilere 9 bin 750 liraya kadar promosyon ödemesi yapılabileceğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu promosyon ödemesinin detaylarına yer verdik. 

7 BİN 250 TL PROMOSYON

Garanti BBVA'nın resmi sayfasından konu ile ligili yapılan açıklamada emeklilere , maaşlarını taşımaları durumunda 7 bin 250 lira nakit promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Açıklamada, "Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 7.250 TL’ye varan nakit promosyon!" ifadelerine yer verildi. 

2500 TL EK ÖDEME İLE 9 BİN 750 LİRA OLUR

Emekli bir vatandaş, maaşını taşıdıktan sonra promosyonunu hesabına alır. Promosyonun alınmasının ardından bu kişi, emekli arkadaşlarına referans olarak onları bankaya getirmesi durumunda maaşına ek olarak para alır. Söz konusu kampanya ile ilgili yapılan açıklamada, "Kampanyaya katılım Garanti BBVA Mobil ve şubelerinden yapılabilecektir. Kampanya kapsamında tüm Garanti BBVA müşterileri, 1 - 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında başka bir kurumdan emekli maaşını alan yakınını/tanıdığını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için davet edebilecek ve 250 TL nakit ödül kazanabilecekler." denildi.

Bunun hesaplamasında ise en fazla 10 kişi için bu ödemenin yapılabileceği, 10 kişiye referans olarak bankaya getiren kişiye 2 bin 500 lira para verileceği ve bununla birlikte promosyon miktarının 9 bin 750 liraya kadar çıkabileceğine yer verildi. Banka açıklamasında, "Kampanyadan maksimum 10 defa yararlanabilir. Örneğin 10 arkadaşını davet edip maaşını taşımasına referans olduğu takdirde maksimum 250 TL *10 =2500TL nakit ödül kazanabilecektir." dedi.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Maaşını Garanti BBVA'ya taşıyarak emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyen vatandaşlar, e devlet kapısı üzerinden arama kısmına emekli maaşı taşıma yazarak maaşını bankaya taşıyabilir ya da bankaya müracaat ederek maaşını taşıyabilir. Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

DİĞER BANKA İLE PROMSOYON SÖZLEŞME SÜRESİ DOLMAYANLAR

Diğer banka ile promosyon sözleşme süresi dolmayanlar da maaşını taşıyabilir. Ancak diğer banka ile taahhüdü bozacağından önceki bankaya bir ödeme yaparak maaşını taşıyabilecektir. 

YAPI KREDİ'DEN 10 BİN TL PROMOSYON >>> DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yazının başlığı farklı icerigi farklı milleti kandırmayın
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yahu milletle niye dalga geciyorlar,butun bankalar otursunlar bri arad karar versinler o bu verdi ben bunu verecegim,diye turk halkini kobay sanmasinlar .o banka sefleri.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Evet garanti bankası söylediğini ve promosyonu 1,2 gün içinde hesaba geçiyor bu bir gerçek doğru.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çalışanla emekli arasındaki fark ne! Biri hemde devlet bankası 35 bin lira verirken emektar insanlara 9 bin lira revamı! Hele hele vakıf ve ziraat neyin kafasında 750 tl çerez paraaına emekliyi kandırıyor!!! 14 milyon emekli hepsi aynı sesi çıkarmayı öğrendiği anda en az 35 bi tl yi emeklide alır.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mevcut emekli maaşını garantiden alan müsterinize ne kadar promosyon vereceksiniz