En Yüksek Promosyonu Veren Banka: Yapı Kredi Emekli Promosyonuna Zam Yaptı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En Yüksek Promosyonu Veren Banka: Yapı Kredi Emekli Promosyonuna Zam Yaptı

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada emeklilere verilecek maaş promosyonuna zam yapıldığına yer verildi.

Emekli Haberleri 10 Ağu 2022 11:55 14
En Yüksek Promosyonu Veren Banka: Yapı Kredi Emekli Promosyonuna Zam Yaptı

Yapı Kredi emekli maaş promosyonuna zam yaptı.

Yapı Kredi Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve emekli maaşları için verilen promosyona zam yapıldığına yer verildi. Daha önce yapılan açıklamada bankadan emeklilere 7750 liraya kadar promosyon verileceği açıklanırken yeni rakama baktığımızda 7500+2500 kazanma imkanı verildiği bildirildi. 

Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet adresine baktığımızda söz konusu promosyon için başvuruların başladığına yer verilirken "SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacağınız başvuruda, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalışmakta olduğunuz kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına ileteceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde Yapı Kredi’yi tercih edebilirsiniz." ifadelerine yer verildi. 

7500 TL PROMOSYON

Emeklilere 7500 lira promosyon verileceği açıklandı. ;Maaşa göre verilecek promosyon ile ilgili yapılan açıklamada, "Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 4.850 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 6.000 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 7.250 TL nakit promosyon ödenir." ifadelerine yer verildi.

FAİZSİZ 2 BİN LİRA

Emekliler için başlatılan bir diğer kampanya ise faizsiz nakit avans imkanı. Konu ile ilgili açıklamada, "Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir." denildi.

PROMOSYONA EK 2500 TL

Promosyon ödemesine ek olarak bankalar, emekli vatandaşlara, bir yakınını getirmesi durumunda ek ödeme yapıyor. Bu konuda oldukça bonkör davranan Yapı Kredi Bankası, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Emekli Referans Kampanyası ile emekli yakınlarınıza referans olarak emekli maaşlarının bankamıza taşınmasını sağlayın, onlar emekli promosyonu kazanırken siz de 2.500 TL'ye varan ödül kazanın!" ifadelerini kullandı.

BAŞVURU NASIL?

Maaşınızı dilerseniz e devlet kapısı üzerinden taşıyabilir , dilerseniz bankaya müracaat ederek taşıyabilirsiniz. Ama burada önemli bir nokta var >>>

BUNU SAKIN KAÇIRMAYIN

Emekli maaşınızı referanssız taşımaktansa bir emekli arkadaşınızla anlaşarak bankaya müracaat edebilir ve verilecek ek 250 lirayı paylaşabilirsiniz. Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (14)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yapi Kredi kendi bunyesin den emeklilerine neden promisyon farkini vermiyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ziraat bankası da islemlereden ücret alıyor bilginize
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yapikredi babama 7000 lira verdi yas 88 hicde zorluk cikarmadilar teşekkurler
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bizi de köle gibi bağladı Ziraat Bankası lolipop verdi 750tl ile çıkmak istediğimde de krediniz vat vs diyorlar ya sen kamu bankasısın senin daha çok vermen lazım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben emekli degilim annemi götürcem ev hanımıyım 250 tl alamıyormıyum