Son Dakika: ING Bank, Emekli Promosyonuna 2 Bin TL ZAM YAPTI
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: ING Bank, Emekli Promosyonuna 2 Bin TL ZAM YAPTI

ING Bank tarafından yapılan son dakika açıklamasında emekli banka promosyonuna zam yapıldığına yer verildi.

Bankalar 10 Ağu 2022 14:24 0
Son Dakika: ING Bank, Emekli Promosyonuna 2 Bin TL ZAM YAPTI

ING Bank'tan emekli promosyon ödemesine büyük zam.

Türkiye bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarındna olan ING Bank tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada banka, emeklilere yapılacak promosyon ödemesine zam uyguladı. Geçen hafta başvuru yapan emeklilere 6250 TL'lik promosyon ödemesi yapan ING Bank, yaptığı son dakika açıklamasında buna 2 bin lira zam yaptığını duyurdu. 

Banka tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada promosyon detayları şu şekilde verildi:

  • Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır. 
  • Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL'ye kadarsa 4.650 TL, 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 5.800 TL, 2.500 TL'nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir. 
  • Kampanya  05 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. 

PROMOSYONA 2 BİN LİRA ZAM GELDİ

ING Bank tarafından yapılan açıklamada promosyon ödemelerinde 2 bin liralık zam yapıldığı ve artık maaşını ING Bank'a taşıyanlara 8 bin 250 liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Konu ile ilgili açıklamada, "Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 7.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın." denilirken emeklilere düşük faizli kredi kullanımının da olduğuna yer verildi. 

Düşük faizli kredi hakkındaki açıklamada ise "Emekli maaşını taşıyanlara, %2,39'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING'de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok!" ifadelerine yer verildi. 7 bin lira promosyonu alan emekliler, getirdikleri her emekli için de 250 lira para alacak. Söz konusu kampanyaya katılım için  "Kampanyaya dahil olunabilmek için referans veren ING müşterisi ARKADAS yazıp 2205’e sms göndermesi durumunda tarafına bir kod gönderimi yapılacaktır. " işleminin yapılması gerekiyor.

MAAŞIMI NASIL TAŞIRIM?

  • Şubeye gelmeden, e-Devlet’ten de banka değişikliği işlemi gerçekleştirebilirsiniz. PTT’den alınan şifre ile e-devlet’e girerek buradaki işlem adımları takip edilmelidir.
  • ING Şubelerine giderek sadece nüfus cüzdanıyla emekli maaşınızı ING’ye taşıyabilirsiniz.

YAPI KREDİ'DEN 10 BİN TL PROMOSYON >>> DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç