Emekliye En Fazla Promosyonu Veren Bankadan Güncelleme Müjdesi: 10 Bin TL Verilecek 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emekliye En Fazla Promosyonu Veren Bankadan Güncelleme Müjdesi: 10 Bin TL Verilecek 2022

Emekliye en fazla promosyonu veren banka olan Yapı Kredi , güncellemede fark ödemesi de yapıyor.

Emekli Haberleri 12 Ağu 2022 18:53 1
Emekliye En Fazla Promosyonu Veren Bankadan Güncelleme Müjdesi: 10 Bin TL Verilecek 2022

Emekliye en fazla promosyon veren banka promosyonu arttırdı.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada emeklilere en yüksek promosyonu veren bankanın promosyon miktarına zam yaptığı görüldü.  Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında promosyon miktarının 10 bin liraya çıkarıldığı görüldü.

"T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!" başlığı ile yayımlanan promosyon açıklamasına baktığımızda emeklilerin maaşlarını taşımaları durumunda 7 bin 250 lira nakit promosyon aldıkları, ek ödemelerle birlikte 2500 lira daha kazanma imkanları olduğu görüldü. Bu 2  bin 500 lira ile birlikte bir emekli, Yapı Kredi Bankası'ndan toplamda 10 bin lira promosyon alabilecek. 

PROMOSYONUN DETAYLARI

Söz konusu promosyonun detaylarına baktığımızda maaşa göre ödeme yapıldığı görüldü. 31 Ağustos 'a kadar devam eden söz konusu promosyonda detaylara şu şekilde yer verildi : 

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan;

bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 4.850 TL nakit promosyon ödenir.

bir aylık net gelir 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 6.000 TL nakit promosyon ödenir.

bir aylık net gelir 2.500 TL'nin üzerindeyse 7.250 TL nakit promosyon ödenir.

Bu rakamlara baktığımızda ise 3 sene önce belirlenen rakamlar olduğu için bir gariplik oluyor. En düşük emekli maaşı şu anda 3 bin 500 lira. Bu nedenle maaşını YKB'ye taşıyan emeklilere 7 bin 250 liralık promosyon nakit olarak ödenir.

EK 250 LİRA İLE 7 BİN 500 OLUYOR

Maaşınızı taşıdıktan sonra ek 250 lira kazanmak için yapacağınız şeyler şu şekilde açıklandı:

  • Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödül ödenir.
  • 2 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 31.08.2022'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.

Bununla birlikte toplam promosyon 7 bin 500 lira oluyor.

EMEKLİ TANIDIĞINI GETİR PROMOSYONUN 10 BİN LİRA OLSUN

Yapı Kredi bir de emekli tanıdığını getirenlere de ödeme yapıyor. Bir emekli tanıdığınızı götürdüğünüzde ek 250 liralık para daha alıyorsunuz. Bunun sınırı ise 10 kişi. 10 kişiye referans olmanız durumunda 2 bin 500 lira alıyorsunuz ve maaşa ek olarak toplamda 2 bin 500 lira ödeme alabiliyorsunuz. Konu ile ilgili bankadan yapılan açıklamada, "Emekli Referans Kampanyası ile emekli yakınlarınıza referans olarak emekli maaşlarının bankamıza taşınmasını sağlayın, onlar emekli promosyonu kazanırken siz de 2.500 TL'ye varan ödül kazanın!" ifadelerine yer verildi.

Aşağıdaki yorum kısmından siz de yorum yapabilir, bu konuda diğer emeklilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Bazı emekli vatandaşlar , anlaşarak bankaya başvuru yapıyor ve bu ek ödemeyi için biri diğerine refrans oluyor . Hesaba yatan 250 lira da yarı yarıya paylaşılabiliyor.

BAŞVURU E DEVLET'TEN YA DA BANKALARDAN

Söz konusu promosyona başvurular e devlet kapısı SGK maaş taşıma kısmından ya da bankaya şahsen başvuru yaparak yapılabiliyor. Siz de maaşınızı taşımak istiyorsanız bu yollarla maaşınızı taşıyabilirsiniz.

GÜNCELLEME MÜJDESİ

Emekli maaşını promosyon miktarı 5 bin lira iken bankaya taşıyanlar, bankaya başvuru yaparak promosyon miktarının kalan kısmını fark olarak alabilecektir. 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Halkbank aylığa bloke koymuş ne yapmalı