İŞKUR Yayımladı! 10 Kuruma En Az Lise Mezunu Kamu Personel Alımı Yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR Yayımladı! 10 Kuruma En Az Lise Mezunu Kamu Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR yayımladı! Kamu personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Farklı kadrolarda olmak üzere 10 kamu kurumu çok sayıda personel alımı yapacak. Kuruma göre kontenjan dağılımı ve detayları haberimizde...

Kamu 11 Haz 2022 17:21 0
İŞKUR Yayımladı! 10 Kuruma En Az Lise Mezunu Kamu Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR yayımladı! Kamu personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Farklı kadrolarda olmak üzere 10 kamu kurumu çok sayıda personel alımı yapacak. Kuruma göre kontenjan dağılımı ve detayları haberimizde...

İŞKUR Kamu Memur Alımı ilanlarına göre 10 kurum bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere boş kadrolara personel alımı yapacak. Bu doğrultuda yayımlanan ilana göre Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı yapılacak olup başvuru şartları ve detayları haberimizde...

Kamu Memur Alımı Yapan Kurumlar

Adıyaman Besni Belediyesi Memur Alımı

Besni Belediyedi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere sınav ile Tahsildar Alımı gerçekleştirilecek.

Erzurum Hınıs Belediyesi Zabıta Memuru Alımı

Hınıs Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere genel İdare Hizmetleri sınıfında Kadın Erkek Adaylar içerisinden 4 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Destek Personeli Alımı

Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliğinde günlük servis hizmetlerinin yanısıra temizlik ve bahçe bakımı hizmetlerini yerine getirmek üzere, KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle 3 (üç) sözleşmeli destek personeli alınacaktır.

Afyonkarahisar Karaadilli Belediyesi Memuru Alımı

Karaadilli Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 10. ve 9. dereceli kadrolara Kadın Erkek memur alımı yapılacak.

Afyonkarahisar ili Karaadilli Belediyesi bünyesine 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere İtfaiye Eri alımı ve Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Adaylardan, Bölüm şartı, KPSS şartı, Yaş Şartı, Boy Kilo Şartı gibi nitelikler aranacak.

Çorum Osmancık Belediyesi Memur Alımı

Osmancık Belediyesi bünyesine 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında istihdam edilmek üzere Memur alımı yapılacak. Memur alımı için en az 60 KPSS puanına sahip olmak gerekiyor. 

Gelir İdaresi Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 70 kişilik boş kadro ile Bilişim Personeli alımı yapacağını bildirdi. Alımlar 11 farklı kadro ile yapılacak olup KPSS Puanına sahip olan veya KPSS Puanı olmayan adaylar'da başvuru yapabilecekler 

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 243 ve Taşra teşkilatına 3303 memur personel alımı olmak üzere toplamda 3546 sözleşmeli 4/B Personel alımı yapılacak.

Merkez Teşkilatı 243 Personel Alımı Kadroları:

Lise Mezunu: 60 Destek Personeli ( 10 Şoför ve 50 Temizlik Görevlisi )

Ön Lisans Mezunu: 84 Büro personeli, 1 Harita Teknikeri,

Lisans mezunu: 1 Mütercim tercüman, 30 Büro personeli, 11 Şehir Plancısı, 25 Mühendis ( 2 Harita, 3 İnşaat, 2 Endüstri, 2 Yazılım, 5 Elektrik Elektronik, 4 Makine, 7 Bilgisayar ), 1 Diğer Teknik Hizmet Personeli Grafiker, 1 Programcı, 1 Sosyal Çalışmacı, 2 Psikolog, 5 Avukat, 1 Arşiv Uzmanı ve 20 Kağıt Restoratörü,

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı

İstanbul büyükşehir Belediyesi 100 kişilik memur kadrosu ile bünyesine,17 Düz Memur,2 İstatistikçi,5 Kütüphaneci,5 Mimar,10 Mühendis,5 Peyzaj Mimarı,5 Şehir Plancısı,25 Tekniker,5 Teknisyen,2 Psikolog,5 Sağlık Teknikeri,5 Sağlık Teknisyeni,6 Veteriner Hekim,3 Veteriner Sağlık Teknisyeni, alımı yapacak.

İstanbul Güngören Belediyesi Memur Alımı

Güngören Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 25 Memur Alımı ilanı yayımlandı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak olup Kadın Erkek adaylar başvuru yapabilecek.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Personel Alımı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ( MARKA ) bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek üzere 5 farklı ilde hizmet veren birimlerinde görevlendirmek üzere Memur Personel alımı yapacak.

Kamu personel alımı ilanlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç