Survivor'da Merve Aydın'ın takımı değişti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Survivor'da Merve Aydın'ın takımı değişti

Berna'nın Survivor'a vedası sonrası kırmızı takımdan mavi takıma bir transfer oldu ve Merve mavi takıma geçti.

Yaşam 26 Nisan 2024 0
Survivor'da Merve Aydın'ın takımı değişti

Survivor'da art arda giden Mavi Takım kızları sonrası yeni karar.

Survivor adlı yarışma programında son dönemlerde yapılan yarışlarda dengeli bir seyir devam ederken eleme potasında yapılan yarışlarda kırmızı takımın bariz bir üstünlüğü öne çıkıyor. Hem erkeklerde hem de kadınlarda yapılan yarışlarda art arda mavi takım oyuncuları adaya veda ederken bir son dakika haberi geldi ve mavi takımda azalan kadın nüfusuna bir ekleme yapıldı.

Yarışmada belli bir aşamaya gelindiği için dışarıdan yarışmacı alınması artık zor. Bu nedenle mavi takımda azalan kızlara kırmızı takımdan bir ekleme yapıldı.

Dün ekranlara gelen acil durum konseyinde Acun Ilıcalı, bu konuda bir karar verdiklerini ve kırmızı takımda yarışan Merve Aydın'ın artık mavi takımda olacağını, bu şekilde kadın yarışmacı sayısında bir denge olacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Düellolarda Kırmızı Takım'ın çok düello kazanması sayıyı dengesizleştirdi. O yüzden güzel bir durum var iki takım arasında. Ama dengeli olmayan tek şey şu an kadın sayısı. Arkadaşlar Survivor'da bu Acil Durum Konseyi'nin ana sebebi bu dengesizliği gidermek. Şimdi, tahmin edeceğiniz gibi 4 başarlı kadın yarışmacı Kırmızı Takım'da yapmamız gereken bir kadın yarışmacının Mavi Takım'a geçmesi"

SON ELENEN BERNA OLMUŞTU

Damla, Merve, Aleyna ve Berna son elemede karşı karşıya gelmiş ve Damla ile Merve ilk turda rakipleri Aleyna ile Berna'yı yenmişti. Finalde karşılaşan Aleyna ile Berna'dan Aleyna kazandı ve adada kaldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç