İŞKUR İsveç, Kuveyt, Avustralya, Fransa Yurtdışı İşçi Alımı Ne Zaman? İşte Yurtdışı İlanları...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR İsveç, Kuveyt, Avustralya, Fransa Yurtdışı İşçi Alımı Ne Zaman? İşte Yurtdışı İlanları...

İŞKUR yurtdışı personel alım ilanları yakından takip ediliyor. İŞKUR İsveç, Kuveyt, Avustralya, Fransa Yurtdışı İşçi Alımı Ne Zaman? İşte detaylar...

İŞKUR İlanları 25 Tem 2022 19:52 0
İŞKUR İsveç, Kuveyt, Avustralya, Fransa Yurtdışı İşçi Alımı Ne Zaman? İşte Yurtdışı İlanları...

İŞKUR yurtdışı personel alım ilanları yakından takip ediliyor. İŞKUR İsveç, Kuveyt, Avustralya, Fransa Yurtdışı İşçi Alımı Ne Zaman? İşte detaylar...

İŞKUR yurdışı iş ilanları Türk vatandaşları tarafından yakından takip ediliyor. Bu nedenle konuyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurtdışında iş hayali kuranlar İŞKUR tarafından yapılacak açıklamayı  merakla bekliyor. Peki İŞKUR yurtdışı işçi ve personel alımı ne zaman 2022? İŞKUR üzerinden yayımlanmış yurdışı ilanları var mı? Yurdışı personel alımı başvuru şartları neler? İşte merak edilen detaylar...

Binlerce kişi İŞKUR yurtdışı işçi alımı ne zaman sorusuna cevap aramaya başladı.Yurtdışında yer alan işverenlerle işçiler arasında yer alan sözleşmelerden de İŞKUR sorumlu olmaktadır. Süreç içerisinde yer alan işçiler için tüm hizmetler İŞKUR taradından yönetilir.İŞKUR'un resmi sitesinden takip ederek kolaylıkla yurtdışı iş ilanlarından bilgi sahibi olabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR YURTDIŞI İŞÇİ ALIMI NE ZAMAN YAPIALCAK?

İşkur yurtdışı işçi alımı için birçok ülke ile ikili anlaşmaya sahiptir. Fransa, Avurstralya, Hollanda, Belçika, İsveç, Kuveyt ve birçok ülke ile olan ikili iş gücü anlaşmalarını İŞKUR'un resmi adresi üzerinden takip edebilirsiniz.

İŞKUR YURTDIŞI İŞ BAŞVURUSU ŞARTLARI

Yurtdışı personel alımı başvuru şartları firmalara göre değişiklik gösterebilmektedir. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri tarafından iş alımına göre başvuru şartları ortaya konulmaktadır.

İŞKUR YURTDIŞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU BAŞLADI!

İŞKUR resmi sayfasının yurt dışı iş ilanları bölümüne baktığımızda 10 işçinin işe alınacağı görülüyor. İDA BAHÇE ORGANİK YAŞAM TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adlı kuruluş tarafından yayınlanan duyuruda, işe alınacak personelde aranan şartlar, işe alınacak personele verilecek maaş ve diğer detaylara yer verildi.

Duyuruya bakıldığında 25 ile 60 yaş arasındaki herkesin başvurabileceği görüldü. Yapılacak iş “MERSİN LİMANINDAN İRAN VE IRAK ŞEHİRLERİNE SOĞUTMALI TIR İLE MUZ TAŞIMACILIĞI” dır. gibi tanımlanır. İşe alınacak personelin dürüst, kötü alışkanlıkları olmayan ve disiplinli olması gerektiği belirtildi.

12-16 BİN TL ARASI MAAŞ VERİLECEK

İŞKUR sayfasındaki aşağıdaki ilan sayfasına baktığımızda maaşın 12 bin lira ile 16 bin lira arasında olacağı görülüyor.

İŞKUR sayfasındaki ilana baktığımızda ülkenin her yerinden başvuruların kabul edildiği ve ülke genelinde şartları sağlayan adayların iş ilanına başvurabilecekleri belirtiliyor. İşe alınacak personel tır şoförü olarak istihdam edilecektir.

İŞKUR YURTDIŞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU

Başvurular aşağıdaki adımlar takip edilerek yapılacaktır.

esube.iskur.gov.tr ​​adresine gidin. Ardından iş arayan bölümüne giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI bölümüne tıklayarak iş arama sayfasına gidiniz. Bu sayfada aşağıdaki ekranda görüldüğü gibi İŞ YERİ bölümünde YURT DIŞI seçeneğini seçiniz ve ARAMA butonuna tıklayınız. İlan aşağıda listelenecektir.

Yurtdışı işçi alım ilanları yayımlandığından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç