Almanya'dan Sonra İngiltere de Havalimanına İşçi Alımı Yapacak (Başvuru Nasıl Yapılacak Formu 2022)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Almanya'dan Sonra İngiltere de Havalimanına İşçi Alımı Yapacak (Başvuru Nasıl Yapılacak Formu 2022)

İngiltere'den son dakika açıklaması geldi ve havalimanlarında ciddi personel eksikliği olduğu, valiz dağlarının oluştuğu, bu nedenle personel alımı yapılacağına yer verildi.

İş İlanları 24 Tem 2022 17:40 3
Almanya'dan Sonra İngiltere de Havalimanına İşçi Alımı Yapacak (Başvuru Nasıl Yapılacak Formu 2022)

Almanya'dan sonra İngiltere de havalimanı işçi alımı yapmayı planlıyor.

Bilindiği üzere Avrupa ülkelerinde ciddi bir personel sıkıntısı yaşanıyor. Avrupa ülkelerinde özellikle de havalimanlarında ciddi bir personel sıkıntısı yaşanıyor. Bu sıkıntıların ilk adresi Almanya oldu. Almanya'da pandemei sonrasında valiz taşıma personeli, yer hizmetleri, güvenlik görevlisi ve temizlik personeli gibi kadrolarda ciddi sıkıntı yaşanırken bir haber de İngiltere'den geldi.

PERSONEL SIKINTISININ NEDENİ

Almanya'da personel sıkıntısı pandemiden sonra başladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle kısıtlamalar getirilmiş, birçok ülkeye giriş çıkışlar durdurulmuştu. Bu da boş havalimanları anlamına geldi. Bunun ardındna personeller işten çıkarılmıştı. 

Pandemi kısıtlamalarının sona ermesinin ardından havalimanlarında yoğunluklar başladı. Yeterli personel olmadığı için valiz yığınları oldu. Bu da yurt dışından personel alımlarının gündeme gelmesine neden oldu. 

İNGİLTERE'DE DE PERSONEL ALIMI HAZIRLIĞI

İngiltere'de de son dönemlerde havalimanlarında ciddi bir yoğunluk ve personel eksikliği yaşanıyor. İngiliz yetkililer yaptıkları açıklamada yurt dışından personel alımının gündemde olduğu, yoğunluğun giderilmesi için bu konuda çalışma yapılacağını söyledi. 

TÜRK PERSONEL İŞÇİ ALIMI

Avrupa'da yapılan haberde yurt dışından, özellikle de Türkiye'den yapılacak personel alımı ile havalimanlarındaki kaosun aşılabileceğine yer verildi. 

İNGİLTERE'DE ASGARİ ÜCRET NE KADAR?

Avrupa ülkelerinde asgari ücretle çalışan işçi sayısı oldukça düşük. Vasıflı bir personel asgari ücretin üzerinde çalışıyor. İngiltere'de asgari ücret ŞU ŞEKİLDE:

23 yaş üzeri için saatlik  9,50 euro

21-22 yaş arası işçiler için saatlik 9,18 euro

18-20 yaş arası işçiler için ise saatlik 6,83 euro.

Haftada 40 saat çalışacak bir asgari ücretli haftada 380 Euro kazanacaktır. Ancak havalimanlarına alınacak işçilere asgari ücretin üzerinde maaş verilecek. En az 500 Euro maaş verileceği belirtiliyor.

Gelen bilgilere göre persone lalımlarının temizlik personeli, güvenlik görevlisi, yer hizmetleri personeli, şoför ve check in personeli kadrolarında çalıştırılacak. 

BAŞVURU

Havalimanlarına personel alımı açıklaması geldi ama başvurular henüz başlamadı. Başvurular başlayınca bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz şekilde indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
arkadaslar öyle kolay degil ucak alti calişmak ve bide calişmis olmaniz gerek tercube olucak ben calişdim ve bi sertifika gibi bi kagit veriyorlar oda işinize yariyor eger apronda calişdiginizsa inş olur alllah herkesin gönlüne göre versin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaş sınırı varmı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Lütfen başvuru başlarsa bildirin