İŞKUR'dan Yurtdışı İşçi Alımı İlanı: İşte İstihdam İlanı Başvurusu 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR'dan Yurtdışı İşçi Alımı İlanı: İşte İstihdam İlanı Başvurusu 2022

İŞKUR yurt dışı iş ilanı geçen hafta yayımlandı ve başvuruları alınmaya başladı. İşte İŞKUR'daki iş ilanı.

İŞKUR İlanları 19 Tem 2022 12:09 2
İŞKUR'dan Yurtdışı İşçi Alımı İlanı: İşte İstihdam İlanı Başvurusu 2022

İŞKUR Yurt dışı iş ilanı yayımlandı: 16 bin TL maaşla persone lalınacak.

Finans7.com'a mesaj atan adaylar, İŞKUR'un yurt dışına personel gönderip göndermediğini araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda İŞKUR'un güncel yurt dışı personel alımı ilanlarının detaylarına yer verdik. 

1 İLAN VAR

İŞKUR e sube sayfasına baktığımızda yurt dışına personel alımında 1 ilanın olduğu görüldü. " İDA BAHÇE ORGANİK YAŞAM TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" adlı bir şirket tarafından yayımlanan persone lalımında , yurt dışında çalıştırmak üzere 10 işçi alınacağına yer verildiği görüldü. İlan İŞKUR sayfasında şu şekilde yer aldı:

İŞ TANIMI

İlanın detayına baktığımızda iş tanımı şu şekilde veriliyor: "FRİGOLU TIRLAR İLE MERSİN LİMANINDAN İRAN VE IRAK ŞEHİRLERİNE MUZ NAKLİYESİ."

Aloınacak personelin en az 25 yaşında, en fazla 60 yaşında olması gerektiğine yer verilirken nitelikler "DÜRÜST ,KÖTÜ ALIŞKANLIĞI OLMAYAN, DİSİPLİNLİ." şeklinde açıklandı. Bunun yanı sıra adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiğine de yer verildi.

MAAŞ

Alınacak personellere en az 12 bin lira, en fazla 16 bin lira maaş verileceği açıklandı. İşte İŞKUR sayfasında yayımlanan o duyuru:

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden ya da yukarıdaki numaradan alınıyor. İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyenlerin esube.iskur.gov.tr adresine gitmesi gerekmektedir. Bu sayfada İŞ İLANLARI kısmına tıklayın. Daha sonra karşınıza iş arama sayfası çıkacak. Bu sayfada , haberde ilk resimde gösterdiğimiz ekranı göreceksiniz. Bu ekranda ÇALIŞMA YERİ yazan yere tıklayarak YURTDIŞI seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir. 

İşaretledikten sonra ARA butonuna tıklayın. Yurt dışı ilanı karşınıza çıkacak. 

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

ALMANYA İŞÇİ ALIMI DA İŞKUR'DAN OLACAK

Almanya'ya 2 bin Türk işçi alımı İŞKUR üzerinden olacak. Alım için Almanya tarafında hazırlıkların sürdüğü öğrenildi. Biz de finans7.com olarak söz konusu ilan sürecini anbe an takip ediyoruz. İlan yayımlandığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz şekilde indirebilirsiniz:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Adana

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
05396229649. Bende Almanya'ya gitmek istiyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mhb bende Almanya'ya gitmek istiyorum iş kur üzerinden nasıl yapmmlazim