Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ramazan Bayramı Öncesi Harçlık: Faizsiz 5 Bin TL Kredi Başvurusu Başladı

Kredi 16 Nisan 2022 20:22 0
Ramazan Bayramı Öncesi Harçlık: Faizsiz 5 Bin TL Kredi Başvurusu Başladı

Son dakika haberi: Yapı Kredi'den bayram öncesi vatandaşlara iyi haber: Faizsiz kredi başvurusu için son gün 30 Nisan 2022 olarak açıklandı.


Türkiye bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan , Türkiye genelinde yüzlerce şubesi bulunan Yapı Kredi Bankası , Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte yeni bir kampanya başlattığını kamuoyuna duyurdu. Müşterilerine iyi hizmet vermek, onların ihtiyaçlarını karşılamak için dönem dönem başlatılan kampanyalar ile Yapı Kredi, faizsiz kredi desteği sunuyor. Başvuruları devam eden duyuruda , Yapı Kredili olan vatandaşlara faizsiz kredi kullandırılacağına yer verildi. Söz konusu kredi kampanyasına başvurular telefon üzerinden yapılıyor.


FAİZ YOK

Söz konusu kredi kampanyası ile ilgili açıklama yapan Yapı Kredi Bankası, kredide faiz olmadığı, kredinin yüzde 0 faiz ile müşterilere kullandırılacağına yer verildi. "Yapı Kredi Mobil’den Müşterimiz Olun, Faizsiz Taksitli Nakit Avans Fırsatından Yararlanın!" ifadeleri ile yayımlanan kredi kampanyasında vatandaşlara 5 bin TL'ye kadar avans kullandırılacağına yer verildi.


AVANS

Yapı Kredi Bankası bünyesinde açacağınız hesaba banka tarafından 5 bin liralık nakit avans tanımlanacak. Tanımlanacak bu 5 bin liralık avans ile vatandaşlar , harcamalarını yapabilecekler.


KAMPANYA ŞARTLARI

Yapı Kredi resmi sayfasından konu ile ilgili yapılan açıklamada kampanya başvurularının 30 Nisan 2022 tarihine kadar alınacağına yer verilirken vatandaşların başvuruları ile ilgili şu ifadelere yer verildi:


  • Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 10 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler kartlarının açılması durumunda yararlanabilecektir.
  • Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 31 Mayıs’a kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecektir.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 5.000 TL’dir ve 5-12 ay arasındaki tüm vadelerde geçerlidir.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 31 Mayıs’a kadar Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden yararlanılabilecektir. Şube, Müşteri İletişim Merkezi ve ATM üzerinden kullanılan Taksitli Nakit Avans işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sadece bireysel kredi kartları ile kullanılabilecektir.


10GÜN ŞARTI

Söz konusu kredi kampanyasına başvuru yapmak için vatandaşların telefonlarına Yapı Kredi mobil uygulamasını indirmesi ve Yapı Kredi müşterisi olması gerekiyor. Müşteri olduktan sonraki 10 gün içerisinde söz konusu kampanya için başvuru yapmanız gerekmektedir.


Başvuru yaptıktan sonra onay almanız durumunda avansınız hesabınıza yatacaktır.


Diğer bankalar da faizsiz kredi kampanyalarını başlattı. Başlatılan kampanyalara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

ING'nin faizsiz kredi kampanyası da var. Faizsiz kredi kampanyasının detayları için TIKLAYIN

Akbank faizsiz 7500 lira kredi veriyor. Kredi detayları için TIKLAYIN

Ziraat Bankası'nın faizsiz 150 bin TL 'ye kadar kullanılabilen 1 yıl geri ödemesiz kredi başvuru detayları için TIKLAYIN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;