18 Yaşını Geçen Herkes Alabiliyor: Faizsiz 7500 TL Kredi Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

18 Yaşını Geçen Herkes Alabiliyor: Faizsiz 7500 TL Kredi Başvurusu Başladı

Sıfır faizli 7500 lira kredi için başvurular alınmaya başladı. Konu ile ilgili Akbank'tan bir açıklama geldi. İşte kredi başvuru detayları.

Kredi 12 Nisan 2022 16:57 1
18 Yaşını Geçen Herkes Alabiliyor: Faizsiz 7500 TL Kredi Başvurusu Başladı

Akbank'tan faizsiz kredi konusunda son dakika açıklaması.


Türkiye bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Akbank, her geçen gün müşterilerini arttırmak, daha fazla kişiye hizmet vermek için yeni kampanyalar düzenliyor. Düzenlenen yeni kredi kampanyasına baktığımızda yeni müşterilere sıfır faizli kredi veriyor. Kredi kampanyasına baktığımızda kampanyanın yeni müşterilere özel olarak uygulandığı görüldü. "Mobilden Akbanklı olanlara, sıfır faizli kredi fırsatı!" başlığı ile yayınlanan kredi kampanyasının detayları şu şekilde veriliyor:


BAŞVURU NASIL YAPILACAK KİMLERE KREDİ VERİLECEK?

Akbank sayfasından söz konusu kredi kampanyası ile ilgili yapılan açıklamada, kampanyanın yeni müşteriler için geçerli olduğu, kampanyaya başvuruların mobil bankacılık üzerinden yapılacağına yer verildi. Açıklamada, "Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden gerçekleşecek olan müşteri edinimlerinde geçerli olup Akbank Mobil ve İnternet Şube üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerlidir, Şubelerimizden edinimlerde geçerli değildir" ifadelerine yer verildi.


  • Kredi başvurusu "Akbanklı Ol" süreci sırasında ya da süreç tamamlandıktan sonra Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.
  • Kampanyaya katılanlar, Akbanklı olduktan sonraki takip eden 5 gün içinde %0 faizli krediye başvurabilir.
  • Kampanyadan yalnızca gerçek kişi, bireysel müşteriler faydalanabilir. Kullanılabilecek kredi türü ise ihtiyaç kredisidir.
  • Her yeni Akbanklı kampanyadan sadece bir kere yararlanabilir.


FAİZ YOK SADECE MASRAFLAR

Kredi kampanyasında müşterilerden sadece masraf alınacağı, herhangi bir faiz alınmayacağı açıklandı. Açıklamada, "Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 7.500 TL, maksimum vade ise 12 aydır. Kampanya kapsamında alınacak olan masraf yalnızca kredi tahsis ücreti olup kredi tutarının %0,5’i + BSMV’dir." denildi.


GERİ ÖDEME NE KADAR , TAKSİTLER KAÇ TL?

Geri ödeme tablosuna baktığımızda müşterilerin 12 ay vade ile krediyi kullanabildiği, 12 ay boyunca ayda 625 lira taksit ödemesi yaptığı ve toplamda bankaya 7539 lira geri ödeme yaptığı görüldü. İşte ödeme tablosu:



Sıfır faizli krediye başvuru yaptıktan sonra Akbank tarafından sizin tarafınıza cevap veriliyor ve kredinizi kullanabiliyorsunuz.


Ziraat Bankası'nın faizsiz 150 bin TL 'ye kadar kullanılabilen 1 yıl geri ödemesiz kredi başvuru detayları için TIKLAYIN


PTT'nin vatandaşlar için başlattığı kredi başvurusunun detayları için TIKLAYIN


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Vermiyorrrr