5 Bin TL Faizsiz Kredi Başvuru Ekranı Açıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

5 Bin TL Faizsiz Kredi Başvuru Ekranı Açıldı

ING Bank tarafından yapılan açıklamada 5 bin TL yüzde 0 faizli kredi için başvuruların başladığına yer verildi. İşte kredi başvuru detayları.

Kredi 15 Nisan 2022 12:20 1
5 Bin TL Faizsiz Kredi Başvuru Ekranı Açıldı

Faizsiz kredi çekmek isteyenlere 5 bin liraya kadar kredi desteği ING Bank 'tan geldi. Bankadan yapılan son dakika açıklamasında, ilk müşterilere özel 5 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği başvurularının başladığına yer verildi.


Son dönemlerde bankalar harekete geçti. Müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar; düzenledikleri kampanyalarla vatandaşlara uygun krediler sunmaya başladı. Son günlerde faizsiz kredi veren bankalara bir yenisi daha eklendi.


Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan, açıldığı ilk günden bu yana müşteri odaklı düşünerek kampanyalar üreten ING Bank, yayımladığı yeni kredi kampanyasında vatandaşlara sıfır faizli kredi imkanının sunulduğuna yer verildi. Açıklama sonrası vatandaşların akın ettiği kredi kampanyasında başvurular internet üzerinden yapılıyor. Biz de bu yazımızda ING Bank'ın kredi kampanyasının başvuru detaylarına , geri ödeme detaylarına , her ay ne kadar taksit ödemesi yapılacağına ve diğer bilgilere bu yazımızda yer verdik.


"Hiç faizsiz kredi olur mu? ING’de olur." başlığı ile yayımlanan kredi kampanyasında , faizsiz 5 bin TL kredi almak isteyen vatandaşlara tek şart arandığına yer verildi. Söz konusu tek şart, "Turuncu Ekstra programı kapsamında alacağınız nakit iade ile kredinizi faizsiz gibi veya indirimli yansıyan faiz oranları ile ödeyebilirsiniz. Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli." ifadeleri ile kamuoyuna duyuruldu. Buna göre baktığımızda bir kişi, aylık 1250 lira harcamayı Turuncu Ekstra kartından yaparsa faizsiz kredi başvurusu yapabilecek.


Her ay belirtilen oranda harcama yapan vatandaşların çektikleri kredilerin faizi sıfırlanacak ve faizsiz kredi kullanılmış olacak.


HARCAMA YAPMADAN DA FAİZSİZ KREDİ ALABİLİRSİNİZ

Harcama yapmadan da faizsiz kredi çekebilirsiniz. buna göre bir kişi, nakit parasının 2500 lirasını vadesiz TL hesaplarında bulundurursa kredi faizi yüzde 0 seviyesine çekilir. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Harcama yapmadan da nakit iade alabileceğiniz bir seçeneğiniz var! 5.000 TL’ye kadar olan krediniz için 2.500 TL aylık ortalama bakiyeyi vadesiz Türk lirası hesaplarınızda bulundurarak nakit iade alabilir, krediniz için %0 yansıyan faiz oranlarından yararlanabilirsiniz." ifadelerine yer verildi.


KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Krediye başvuru yapan vatandaşlar , kendilerine verilen faiz oranı üzerinden bir hesaplama ile karşılaşır. Verilen taahhütleri yerine getiren vatandaşların faiz için ödedikleri paralar hesabına geri ödenir. Kredi başvurusu yapmak için internet şubesi üzerinden müracaatınızı yapabilir ya da size en yakın ING Bank şubesine gidebilirsiniz. ING açıklamasında, "Siz de aylık harcamalarınızın 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Kart’ınız ile yapın, ihtiyaç kredisi faiziniz ne olursa olsun, 5.000 TL’ye kadar olan kredi kullanımlarınızda faiziniz alacağınız nakit iade ile %0, 5.001 TL ve üstü kredi kullanımlarınızda ise avantajlı yansısın." dedi.


Akbank faizsiz 7500 lira kredi veriyor. Kredi detayları için TIKLAYIN


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kredi skorum düşük olunca sanki hmn verirler