Son Dakika: KYK Borçlarına Düzenleme Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: KYK Borçlarına Düzenleme Geliyor

Son dakika haberi: Hükümetten KYK borçları hakkında son dakika açıklaması geldi.

Son Dakika 13 Tem 2022 13:26 7
Son Dakika: KYK Borçlarına Düzenleme Geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi.

Bakan Kasapoğlu yaptığı son dakika açıklamasında KYK faizleri hakkında önemli ifadeler kullandı. Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada gençlerin mağdur edilmeyeceğini söyledi. 

"Hem kredi uygulaması, hem yurt alt yapısı çok iyi. SSon 20 yılda sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya konuldu. Her gelişmeye göre yeni çalışmalar var. Süreçleri en güzel şekilde yönetiyoruz. Nasıl asgari ücrete, nasıl memur maaşları ile ilgili süreci yönettiysek aynı şekilde kredilerle ilgili gençlerimizin yanında olacağız. Ne Gençlerimizi mağdur ederiz ne de siyaset malzemesi etmeyiz. 

Gençlerimiz müsterih olsunlar, eser siyasetimizle onların yanındayız. Tüm imkanlarımızla onların yanındayız. Durmadan yorulmadan onların yanında olacağız. Onların umudunu yarınlara olan o güçlü ümitlerini birlikte büyüteceğiz. Karamsarlıkla onları istismar edenlere izin vermeyeceğiz. 

"BU FAİZ DEĞİL KANUN"

"351 sayIlı Yurt Hizmetleri Kanunu var. Yurt içi Üretici fiyat endeksi bu işin kanununda yer alan bir konu. Bir faiz uygulaması değil ana muhalefet partisi liderinin ifadesiyle. Gençlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik. Hizmet anlayışımızda gençlerimiz de hiçbir mağduriyete feda edilemeyecek kadar önemli. Yurt içi Üretici fiyat endeksi ile alakalı konuları detaylıca çalıştık."

KABİNE SONRASI AÇIKLANACAK

Adımlarımızı atacağız, çalışmalarımız hazır Kabine toplantısının ardından cumhurbaşkanımız etraflıca bu konuyu kamuoyu ile paylaşacak."

açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (7)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben ödedim millette ödesin diyen zihniyet yok olmadığı sürece Türkiye gelişemeyecek. Aptalın lafına bak ben ödedim millette ödesin yahu gerizekalı sen kyk aldığında 2bin-5bin toplam borcun çıkıyordu şimdi 100bin geri ödemesi olan var. Aklınıza sıçayım gerçekten sizin gibi kudurmuş köpekler bu devleti haketmiyorsunuz.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ödeyenler ne olacak eğer silinirse borcunu ödeyen tüm öğrencilerin paralarını hesaplarına tekrar yatırılmalı. Hakkımı helal etmiyorum.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Benimde var ama kardeşim 13 bin ödedi haksızlık olmaz mı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ana para ödedim faizini ödemek istemiyorm
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hala silinsin diyenler var. Ödeyenler ne olacak. Her sene faiz indirimi yapılandırma vs. oluyor zaten. Üç beş kişi anca ortalığı karıştırıyor. Yediğin gibi ödeyeceksin