Muş Alparslan Üniversitesi 50 KPSS ile Personel ve İşçi Alımı Yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Muş Alparslan Üniversitesi 50 KPSS ile Personel ve İşçi Alımı Yapıyor

Muş Alparslan Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunlarından sözleşmeli kamu personeli alınacağına yer verildi.

Finans Magazin 6 Haz 2022 00:39 0
Muş Alparslan Üniversitesi 50 KPSS ile Personel ve İşçi Alımı Yapıyor

Muş Alparslan Üniversitesi personel alacak.

Muş Alparslan Üniversitesi tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 50 KPSS ile 18 personel alımı yapılacağına yer verildi. Bugün yayımlanan ve başvurusu bugün başlayan söz konusu personel alımına baktığımızda personellerin,  657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Ek 2’nci maddesinin (b) fıkrasına göre aşağıdaki kadrolarda istihdam edileceğine yer verildiği görüldü:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuruda bulunacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde açıklandı:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

- Yapılacak olan, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak.

- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekmektedir.

- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-6’ncı maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birinin taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir. 

ÖZEL ŞARTLAR VE KADRO DAĞILIMI

BAŞVURU

İlana başvurular bugün başladı ve 15 gün devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adayların , aşağıdaki ekte yer alan evraklarla birlikte başvurusunu Muş Alparslan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapması gerekmektedir. Başvurular 20 Haziran tarihine kadar Muş Alparslan Üniversitesi Güzeltepe Külliyesi Personel Daire Başkanlığı, Diyarbakır Yolu 7. km, 49250 Merkez/Muş adresine yapılacak. Posta yolu ile başvurular kabul edilmemektedir.

İlan metni için TIKLAYIN

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 271 personel alımı ilanı için TIKLAYIN

Üniversite hastanesi ve bakanlıklara personel alımı için TIKLAYIN

Gaziantep Üniversitesi 42 personel alımı için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç