AK Parti'den kademeli emeklilik staj ve çıraklık açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den kademeli emeklilik staj ve çıraklık açıklaması

AK Parti'den kademeli emeklilik staj ve çıraklık mağdurları hakkında son dakika açıklaması geldi.

Emekli Haberleri 25 Nisan 2024 12
AK Parti'den kademeli emeklilik staj ve çıraklık açıklaması

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, canlı yayında AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'e önemli bir soru sordu. Atik sorusunda, "Son günlerde sosyal medya üzerinde kademeli emeklilik ve staj mağdurları çokça gündem oluyor. Bu konuda bir çalışmanız var mı?" ifadelerini kullandı.

Güler bu soruya şu şekilde cevap verdi:

"Bizim tabi yasal mevzuzat açısından meclisimizde gündemimizde olan bir konu yok. Şu anda mevcut yaklaşık 1,5 - 2 aydır çalıştığımız Ticaret Bakanlığı ile ilgili bir kanun var.  Kripto varlıklarla ilgili düzenleme var. Önümüzdeki dönemde Milli Savunma Bakanlığı'nın ihtiyaçları ile ilgili teşkilat kanunda bir düzenleme var. Bunlarla ilgili çalışma yapıyoruz.

Ama ilerleyen zamanlarda gerek emeklilere ilgili, gerek diğer ihtiyaç sahiplerine yönelik, dar gelirlilere yönelik bir destek paketi var. Aile Bakanlığı'nın çalışmaları var. İhtiyaç sahipleri, emekliler için bir çalışma paketi var. Sadece emekliler değil, düşük gelirlilere, hane geliri düşük olanlar için bir destek paketi var"

Kademeli emeklilik staj ve çıraklık düzenlemesinden bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

KADEMELİ EMEKLİLİK VE STAJ ÇIRALIK DÜZENLEMESİ

Güler'in açıklamasına baktığımızda kademeli emeklilik ve staj çıraklık konularının gündemde olmadığı ve bu yasama döneminde gündeme gelmeyeceği görülüyor. Sizce kademeli emeklilik, staj çıraklık düzenlemesi gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (12)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 9 Gün Önce
Gelmeli . CHP farkında haksızlığın
Ziyaretçi 9 Gün Önce
Kademeli emeklilik bir hak.umarız ki hakkımız verilir.
Ziyaretçi 10 Gün Önce
Akp stajı sigorta başlangıcı saymaz gibi duruyor. Biz staj mağdurları bir an evvel erken seçim ile bu iktidardan kurtulmalıyız. Başka çare yok.
Ziyaretçi 10 Gün Önce
Kesinlikle gelmelidir çünkü 1 güne 17 yıl 60 yaş Emeklilik ADİL Değildir 😭
Ziyaretçi 10 Gün Önce
Staj ve çıraklik mağduruyuz MHP vahadi eski bakanın çalişma yapılıyor sözleri var ...bir kesime verilip bir kesimi ayırmak devlet ve ana yasaya aykırıdır ... küçük yaşta çalıştırılan sigortanız başladı denilerek kandırıp mağdur edilen biz staj ve çıraklık mağdurlarıni görmezden gelmek ...yanlış ki borçlanma talep ediyoruz devletin kasasına para girecek bizim pirim sorunumuz yok .