Erdal Bakkal'dan Leyla ile Mecnun itirafı: Yapamayız...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdal Bakkal'dan Leyla ile Mecnun itirafı: Yapamayız...

Leyla ile Mecnun'un Erdal Bakkal'ından son dakika açıklaması geldi. Cengiz Bozkurt açıklamasında dizinin bir daha çekilmemesi gerektiğini söyleid.

Kültür Sanat 5 Mayıs 2024 0
Erdal Bakkal'dan Leyla ile Mecnun itirafı: Yapamayız...

Cengiz Bozkurt'tan Leyla ile Mecnun yorumu.

Usta Oyuncu Cengiz Bozkurt'tan Leyla ile Mecnun dizisi için son dakika açıklaması geldi. Bozkurt yaptığı açıklamada Leyla ile Mecnun dizisinin bir daha çekilmeyeceğini söyledi.

9 Şubat 2011 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Leyla ile Mecnun dizisi kısa sürede fenomen haline gelmiş ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. IMDB verilerine göre Türkiye tarihinin en iyi dizisi olma unvanını elinde bulunduran Şeyla ile Mecnun'un fenomen karakteri Erdal Bakkal'ı canlandıran Cengiz Bozkurt'tan son dakika açıklaması geldi.

LM'nin artık çekilmeyeceğini söyleyerek sözlerine başlayan Bozkurt, "Leyla ile Mecnun Exxen’de 40 bölüm çekildi. 4 sezon 10’ar bölümünden… Orada kaldı, devamı gelmeyecek. Büyük konuşmak istemiyorum. Daha önce de daha önce de ‘Yapmayız’ diye söylemiştim aslında lafımızı yemiş gibi olduk. Arkadaşların ısrarıyla çektik. Aslında ben çekilmemesi gerektiğini düşünmüştüm ama yoğun bir talep karşısında ben de duramadım" ifadelerini kullandı.

"YAPAMAYIZ..."

Geçen sene 26 Mart'ta dizinin Aksakallı Dede'si Köksal Engür hayatını kaybetmişti. USta sanatçıyı anarak sözlerine devam eden Cengiz Bozkurt, “40 bölüm çektik ama ben yine de 11 yıl önce yaptığımız ilk ‘Leyla ile Mecnun’ların arşivde öylece kalması gerektiğini, üstüne de başka bir şey yapmamamız gerektiğini düşünenlerdenim. Yapmayız diye düşünüyorum ben yine… Çünkü içim el vermiyor açıkçası… Köksal Engür de vefat ettikten" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç