Yüksek maaş, çok başvuru getirdi: THY kabin memurluğu iş ilanına yoğun başvuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yüksek maaş, çok başvuru getirdi: THY kabin memurluğu iş ilanına yoğun başvuru

Yüksek maaşla tecrübesiz kabin memuru alımı yapılıyor. İlana çok sayıda başvuru oldu. Söz konusu ilanın başvurusuna dair bilgiler yazımızda.

İş İlanları 5 Mayıs 2024 08:57 0
Yüksek maaş, çok başvuru getirdi: THY kabin memurluğu iş ilanına yoğun başvuru

Yüksek maaş, çok başvuru getirdi 2024: THY kabin memuru alımına kısa sürede çok sayıda başvuru oldu. İşte THY kariyer sayfası kabin memuru hostes alımı başvurusuna dair son dakika bilgileri.

Türk Hava Yolları tarafından geçen Cuma günü bir açıklama yapıldı ve 2024 yılı kabin memuru alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan kabin memuru alımı ilanına göz attığımızda işe alınacak personellerde tecrübe şartı aranmadığı, işe alınacak personellerin eğitim sürecinden geçtikten sonra THY'de yüksek maaşla ve yılda en az 2 ikramiye ile işe başlayacağı görüldü.

2024 yılının ilk yarısında 40 bin lira civarında maaş alan kabin memurları, senede 2 defa 1'er maaş ikramiye ödemesi alırken senenin ikinci yarısında bu rakamın daha da artması bekleniyor.

Alım gücünün oldukça düşük olduğu, personel alımlarında ya asgari ücret ya da asgari ücretin birkaç bin lira üzeri teklifler alan gençler ise hem diğer mesleklere göre daha güzel olan, tabiri caizse karizma meslek olan kabin memurluğunu tercih ediyor.

ŞARTLAR

Başvuru şartlarına baktığımızda en önemli koşulun yaş ve boy kilo koşulu olduğu görülüyor. 

1/1/1982 ile 31/12/2004 tarihleri arasında dünyaya gelen adayların başvuru yapabileceği ilanda boy kilo şartı ise şu şekilde:

Kadınlar için 160-180 cm. arası, erkekler için 170-190 cm arası boya sahip ve boy-kilo endeksine uygun olmak.

En az lise mezunu adaylar arasından yapılan alımda adayların İngilizce bilmeleri gerekmektedir. İkinci bir yabancı dili olanlar ise tercih nedenidir.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin;

"https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar/tecrubesiz-kabin-memuru-ilani-kadin-erkek/fd80d354-077d-436f-90cd-34b2caa2bf0e"

adresine gitmesi gerekmektedir. THY kariyer sayfasına gittikten sonra iş ilanına başvurunuzu yapabileceksiniz. Kadın erkek adaylar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç