Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yasak aşk cinayeti: Eşi ve sevgilisini aynı odada basan diş hekimi öldürüldü

3.Sayfa 13 Mart 2024 0
Yasak aşk cinayeti: Eşi ve sevgilisini aynı odada basan diş hekimi öldürüldü

İntihar etti denilen diş hekimi yasak aşk kurbanı olmuş.

Antalya Gazipaşa İlçesi'nde meydana gelen olayda diş hekimi Mustafa Kalaycı, geçen 7 Ocak günü evde tabanca ile başından vurulmuş halde yerde kanlar içinde bulundu.

İhbar üzerine hemen bölgeye gelen ekipler, yaptığı ilk incelemede Kalaycı'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Bun un üzerine Kalaycı'nın cenazesi Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı ve intihar gibi gtörünen olay hakkında inceleme başlatıldı.

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Kalaycı'nın ölümü ile ilgili Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesindeki ekipler, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Başlatılan soruşturma kapsamında 8 Mart'ta Kalaycı'nın eşi Ayşe Kalaycı ve F.U. adlı bir kadın ile Mehmet Kırıcı adlı kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlardan Ayşe Kalaycı ile Mustafa Kırıcı hakkında tutuklama kararı verildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayı detaylı şekilde incelemeye aldı. Başlatılan inceleme kapsamında detaylar belli oldu ve eşi, korkunç cinayeti itiraf etti. Sevgilisi ise inkar etti.

İncelemede Kalaycı'nın eşi Ayşe Kalaycı'nın yasak aşk yaşadığı sevgilisi Mehmet Kırıcı'nın cinayeti işlediği ortaya çıktı. Olay sonrası gözaltına alınan kadın, verdiği ifadesinde olayı itiraf etti. Kalaycı verdiği ifadede cinayetle ilişkisi olmadığını, öğrendiğinde ise Kırıcı'nın kendisini de tehdit ettiğini söyledi.

Bir okulda beden eğitimi olarak görev yaptığı öğrenilen Kırıcı'nın ise suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

EVDE BİR ODADA YAKALAMIŞ

Gelen son bilgilere göre Mustafa Kalaycı'nın eşi Ayşe ile Mustafa Kırıcı'yı evde bir odada yakaladığı ortaya çıktı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;