Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mert Başaran Açıkladı: Altın 3.333 TL Olacak!

Altın 27 Nisan 2024 0
Mert Başaran Açıkladı: Altın 3.333 TL Olacak!

GRAM ALTIN FİYATI DÜŞER Mİ YÜKSELİR Mİ?

Geçtiğimiz haftalarda altın fiyatlarının rekor kırdığına ayak basan Mert Başaran, Merkez Bankası'nın faiz kararlarının altın fiyatları üzerinde önemli bir etkisi olduğunu söyledi. Özellikle Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararı sonrasında altın fiyatlarında gözlemlenen yükselişlere değinen Mert Başaran, ons altın fiyatının düşüşünün dolar/TL kuru ile telafi edileceğini ve gram altında büyük bir düşüş beklenmemesi gerektiğini açıkladı.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Atın resmen uçuşa geçecek, gram  altın 1650 TL olacak - Ekonomi Haberleri

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Mert Başaran, yatırımcılara da önemli bir tavsiyede bulundu. Altına yatırımın duraksayacağını söyleyen Mert Başaran, nisan ayından sonra yatırımcıların altın alım satımı yaparken daha temkinli olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Gram altın fiyatı kuyumcularda o rakamı görmüştü! Fed faiz kararı sonrası  altın için iki 3 yeni tahmin: 'Bu seviyeyi bekliyorum' diyerek açıkladılar…  - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Yurt'ta yer alan habere göre, Mert Başaran, gram altın fiyatının 3 bin 333 TL'ye ulaşma ihtimalinin oldukça yüksek olduğuna değinirken, "Şu anda baktığınızda yüzde 40 bir getirisi kalmış. Bu yüzde 40 getiri de çok olası. Yani 3 bin 333 TL olmaması için bir sebep görmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;