Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi'den memur ve özel sektör çalışanlarına 3 ay ertelemeli 250 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası: Başvuru başladı

Kredi 15 Mart 2024 11:57 0
Yapı Kredi'den memur ve özel sektör çalışanlarına 3 ay ertelemeli 250 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası: Başvuru başladı

3 ay ertelemeli 250 bin TL kredi başvurusu başladı.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada 3 ay ertelemeli 250 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusunun başladığına yer verildi.

Sıkılaşma döneminin başladığı bugünlerde gelen son kampanyalardan olduğu tahmin edilen söz konusu kredi kampanyasına baktığımızda şimdi çekeceğiniz ihtiyaç kredisinde geri ödemelerin 3 ay sonra başlayacağı ve 

YAPI KREDİ'NİN KREDİ KAMPANYALARI

İhtiyaç kredisi adı altında Yapı Kredi Bankası, birçok kreid kampanyası düzenliyor. Borcu olanlara, alış veriş yapacaklara, emeklilere, kamu çalışanlarına, özel sektör çalışanlarına verilen krediler şu şekilde:

Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi
Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi
Borç Transfer Kredisi
Kredi Kapama Koşullu Kredi
3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi
Hepsipay İhtiyaç Kredisi
Alışveriş Kredisi
SGK Prim Borcunuza Özel İhtiyaç Kredisi

250 BİN TL KREDİ, HEM ÖZEL SEKTÖR HEM DE KAMU ÇALIŞANLARINA VERİLİYOR

Yapı Kredi Bankası'ndan kredi çekmek isteyenlere, söz konusu kredi 3 ay ertelemeli şekilde verilirken krediden kamu personelleri ile özel sektör çalışanlarının faydalanabileceğine yer verildi. 36 ay vade ile verilen söz konusu kredinin başvurusuna ilişkin detayları şu şekilde açıklandı:

3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından ihtiyaç kredisi kullanımı yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçilmelidir.

Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde gelecektir.

Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sunulmaktadır.

Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılır.

KREDİ HESAPLAMASI

50 bin lira çekmek isteyen vatandaşlar, 36 ay vade ile çektiklerinde 3 ay ödeme yapmıyor ve 33 ay vade ile kredilerini ödüyor. 50 bin lira için aylık 4 bin 424 lira taksit ödemesi oluyor.

100 bin TL kredi çekmek isteyen vatandaşlara 24 ay vadeye kadar bu kredi kullandırılıyor. Yüzde 6.10 faizle verilen söz konusu kredinin geri ödemesi 3 ay boyunca yapılmayacak ve kalan 21 ayda her ay 9 bin 929 lira ödeme yapılacak.

150 bin lira kredi çekmek isteyenlere 12 ay vade ile kredi veriliyor. 3 aylık geri ödemesiz dönemden sonra 9 ay boyunca ödeme yapılacak ve 150 bin lira için aylık 23 bin 942 lira taksit ödemesi yapılacak.

200 bin lira çekeceklere de 12 ay vade ile kredi veriliyor. 3 ay ödemesiz dönemden sonra 9 ay boyunca her ay 31 bin 922 lira ödeme yapılır.

250 bin lira kredi çekecekler için 12 ay vade seçeneği sunulurken 3 aylık ödemesiz dönemden sonra vatandaşlar 9 ay boyunca aylık 39 bin 903 lira ödeme yaparak bankaya 250 bin lira için 359 bin lira geri ödeme yapmış olur.

Başvurular bankanın internet adresinden, mobil uygulamasından ya da banka şubelerinden yapılabilmektedir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;