Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erzurum'da Feci Trafik Kazası: 3 Ölü 2 Yaralı

Haberler 29 Nisan 2024 0
Erzurum'da Feci Trafik Kazası: 3 Ölü 2 Yaralı

 Kaza, Narman ilçesine bağlı Gökdağ Mahallesi'nin muhtarı Yusuf Koç'un (65) kullandığı otomobilin Kireçli Geçidi'nde 30 metre aşağıdaki dereye yuvarlanması sonucu gerçekleşti.

Erzurum’un Narman ilçesinde dün akşam yaşanan talihsiz bir trafik kazası, üç kişinin ölümüne ve iki kişinin yaralanmasına yol açtı. Kaza, ilçeye bağlı Gökdağ Mahallesi muhtarı 65 yaşındaki Yusuf Koç'un kullandığı ve plakası henüz belirlenemeyen otomobilin, Kireçli Geçidi'nde dereye yuvarlanması sonucu meydana geldi.

Olay, 2415 metre rakımlı Kireçli Geçidi'nde gerçekleşti. Yusuf Koç'un kontrolündeki araç, yaklaşık 30 metre yükseklikten dereye düştü. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Kaza yerinde Yusuf Koç, Güven Külekçi (56) ve Veysel Koç (65) hayatlarını kaybetti. İki yaralı ise Erzurum Şehir ve Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

TÜNEL TALEBİ YÜKSELİYOR

Kazadan sonra sosyal medyada Kireçli Geçidi'ne tünel yapılması yönünde çağrılarda bulunuldu. Kullanıcılar, "Narman Kireçli Geçidi daha kaç can alması lazım ki tünel yapılsın" şeklinde paylaşımlar yaparak yetkililerden bu tehlikeli geçide bir çözüm bulmalarını istedi. Kaza sonrası yapılan açıklamalarda, "Yapılacak olan tünelin maliyeti canlarımızdan daha önemli değil. Artık birileri sesimizi duysun" ifadeleri dikkat çekti.

9154103.jpg

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;