Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Üç Piyasa Uzmanından Altın ve Dolar Tahmini Geldi!

Altın 24 Mart 2024 0
Üç Piyasa Uzmanından Altın ve Dolar Tahmini Geldi!

Seçime sayılı günler kala dolar ve altın fiyatları tam gaz yükselmeye devam ederken konu hakkında yeni bir son dakika gelişmesi daha yaşandı.

Yapmış oldukları başarılı tahminler ile adından söz ettiren ve Türkiye'nin en çok takip edilen yorumcuları arasına adını yazdıran İslam Memiş, Remzi Özdemir ve Selçuk Geçer peş peşe yeni tahminlerini duyurdu. İşte son dolar kuru yorumları ve altın fiyatları tahminleri...

İSLAM MEMİŞ SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI YORUMLARI VE DOLAR KURU TAHMİNİ!

Dolar kuru hakkında yeni açıklamalarda bulunan İslam Memiş "Dolar çok önemli. Serbest kur ile resmi kur arasında 1 lira fark var. 32 lira üzerinde dolar kuru var serbest piyasalarda. Yükselişler bitmedi. Kısa bir mola sadece. Sakin sakin 10-15 gün sakinlik göreceğiz. Yükseliş hızları sakinleşecek, seçimlerden sonra bakacağız. Diyorlar ya seçimler genel seçimler kadar önemli değil. Bunu göreceğiz. Ben yerel seçimlerin genel seçimler kadar önemli olduğuna dair bir video paylaştım" dedi.

İslam Memiş: Bu rakamı söylemek istemiyorum, paniğe yol açabilir - Fotoğraf  Galerisi

Altın fiyatları için de tahminde bulunan İslam Memiş "Resmi kurda gram altın 2350 lira. Kim veriyor? Herkes gösteriyor, hiç kimse vermiyor. Yok öyle bir fiyat. Hiç kimsede yok. Kapalıçarşı'da gram altın 2495 lira. Bu düşük lira. Gün içinde 2548 lirayı gördü gram altın ons altın desteği ile. Gördünüz mü bugün de rekor kırdı. Bunu aylarca duyacaksınız. Aylar boyunca yükselecek bir döviz piyasasına hazır olun. Gerçekleşiyor. 2548 lirayı gördükten sonra 50 liradan fazla satış dalgası gördük ve 2500 lira seviyesi kırmızı çizgi olarak durmaya devam ediyor. 2500 lira üzerinde gram altın almayın. Ons altın 2125 dolara kadar gerilerse, karşısındaki gram altın kaça tekabül ediyorsa o gün gram altın alabilirsiniz" dedi.

Ekonomist Selçuk Geçer yine yüksekten uçmaya devam ederken dolar kuru hakkında yaptığı tahmininde “Kümülatif enflasyonla doların değeri hesaplandığında bugün 50 liralar civarında geziyor. O da TÜİK enflasyon. Eğer ki ENAG enflasyonunu uygularsanız, 60-70 liralara çıkıyor. Eğer ki bizim vatandaşın olan enflasyonu koyarsanız doların üzerine, o zaman 880 liraların üzerine fırlıyor. Yani şu anki dolar çok ucuz seviyelerde, çok düşük” diyerek doların şu anda ucuz olduğunu söyledi.

Ekonomist Selçuk Geçer rekoru açıkladı: O yatırımla dolarlar havada  uçuşacak!

Ekonomist Remzi Özdemir ise dolardaki yükselişin devam edeceğini belirterek "Altını ons ile takip etmekte yarar var. 1880 dolardan başlayan altın 2 bin 150 doları aştı. Dünya çılgınca altın alıyor. Neden? Çünkü Amerikan Merkez Bankası FED faiz artış sürecinin sonuna geldi ve faiz indirecek. Bu da altına yarayacak. Altın için uyuyan dev uyanıyor diyebiliriz. Önümüzdeki 6 ay altının rekor haberlerini okuyabiliriz." diyerek altında rekor haberlerinin devam edeceğini ifade etti.

Ekonomist Remzi Özdemir, çok konuşulacak dolar operasyonunu yazdı - Ekonomi  haberleri

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;