Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TBMM işçi alımı kura çekimi sonuçları isim listesi belli oldu

Sınav 25 Nisan 2024 1
TBMM işçi alımı kura çekimi sonuçları isim listesi belli oldu

TBMM İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI.

Türkiye Büyük Millet Meclisi sürekli işçi alımı kura çekimi gerçekleşti. TBMM'nin duyurular kısmında yayınlanan son dakika açıklamasında sonuçların belli olduğu ve kazanan adayların belli olduğuna yer verildi.

Mülakatsız şekilde yapılan personel alımında atamalar toplamda 157 kadroya olacaktır. Kuradan adı çıkanlar, evraklarını teslim edecek ve şartları uyması durumunda işe başlayacaklar.

Meclisin Youtube kanalı üzerinde yayınlanan canlı yayın ve kazananların adayları şu şekilde:

Mülakatsız işe alımın ilk örneklerinden birini Bir önceki alımımız da meclis başkanımız Sayın Profesör Doktor Numan Kurtulmuş Beyefendinin takdir ve onayıyla gerçekleştirmiş bulunduk yine aynı alım usulü ile sürekli işçi statüsünde 14 farklı unvanda 157 işçi alımı ilanının başvuru aşamasını Cumhurbaşkanlığı kariyer kapısı üzerinden gerçekleştirdik eğitim ve İş tecrübesi başta olmak üzere belli kriterler çerçevesinde yapılan başvuru aşaması 28 Mart 2024 tarihinde tamamlanmıştır bugün asıl ve yedek adayların tespit edileceği kura çekim aşamasına gelmiş bulunmaktayız birazdan işçi alım işçi alımına esas asıl ve yedekleri kura yoluyla belirleyeceğiz sözlerime son verirken kura törenimiz Bütün adaylar ve aileleri için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum şimdiden asıl ve yedek listeye girecek bütün adaylarımızı tebrik ediyorum Gazi meclisimizde sağlık sıhhat ve huzur içerisinde uzun yıllar çalışmalarını

Rabbimden niyaz ediyorum.

Kadın erkek diğer adaylar burada > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 10 Gün Önce
Listeye nerden bakabiliyoruz
;