Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer Açıkladı: Bitcoin 150.000 Dolar Olacak!

Selçuk Geçer Açıkladı: Bitcoin 150.000 Dolar Olacak!

Selçuk Geçer, canlı yayın esnasında Bitcoin için rekor seviyeyi işaret etti. Tarihte eşi benzeri görülmemiş rekoru işaret eden uzman isim, yatırımcıların ilgisini çeken tavsiyelerde bulundu.

YENİ YIL DEĞERLENDİRMESİ
Yeni yılda yatırımcıların parasını değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ettiğini öne süren Geçer, tek tek açıkladı. Tavsiyelerde bulunan ünlü ekonomist Bitcoin'de yaşanan rekor artışlara dikkat çekti. Kripto para piyasasında ilgi çeken tahminlerini ve tavsiyelerini Youtube platformu üzerinden yaptığı canlı yayında duyurdu.

Bitcoin Nedir? - Bitcoin Ne Demek? | ENUYGUN

ALT COİNLERDEKİ RİSK
Kripto para piyasası hakkında konuşan Selçuk Geçer, Bitcoin'de alınan Spor ETF kararı ve FED faiz kararına dair soruları gündeme taşıdı. Faiz indirimi gelecek mi sorusu üzerine Bitcoin'in geleceğini belirleyecek gelişmelere dair konuştu. Kritik uyarılar yapan Geçer, 10 gün süre verdi. Belirtilen süre içerisinde Bitcoin'in 50 bin dolar üzerine yükseleceğini söyleyerek, alt coinlerdeki riskten bahsetti.

Analist: İzleyin, Bu 4 Altcoin Ayın En İyisi Olabilir!

Spot EFT sebebiyle alt coinlerde geri çekilmelerin yaşanabileceğini öne sürdü. FED faiz indirimi olmadığı sürece, hisse senedi piyasasında sert çıkışlar yaşanabilir. Selçuk Geçer, "Altın fiyatlarında da bir anda patır kütür aşağıya gittiğini yaşarız.” ifadelerini kullandı.

BİTCOİN'DE REKOR TAHMİN
Alt coinler hakkında konuşan Selçuk Geçer; Avax, Ehereum ve Bitcoin hedeflerini açıkladı. Avax'ta hedefi 1000 dolar üzeri olurken, Ethereum'daki hedefi 25 bin dolar ve üzeri oldu. Bitcoin'deki iyi ihtimal ifadeleriyle paylaştığı hedefi 100 bin dolar ve üzerin en iyi ihtimal ise 150 bin dolar ve üzerini işaret etti.

Bitcoin yeniden 30 bin doları test etti - Bloomberg HT

Daha uzun vadelere dikkat çeken Geçer, Avax'ta 2 bin 500 dolar, Ethereum'da 50 bin dolar ve son olarak Bitcoin'de ise 1 milyon dolar hedefini duyurdu. Bu tahminlerin gerçekleşmesi için ise 45 yıl süre verdi.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, kripto para, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;