Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Boşanma davasında kadın: Kocam beni erkeklerle aldatıyor

Yerel Haberler 29 Nisan 2024 0
Boşanma davasında kadın: Kocam beni erkeklerle aldatıyor

"Kocam beni erkekle aldatıyor"

İstanbul'da meydana gelen olayda ilginç anlar yaşandı. Gaziosmanpaşa'da evli bir çift, 2006 senesinde dünya evine girdi. Bu süreçte çiftin çocukları olmadı.

Bunun üzerine aralarında anlaşmazlık çıkan çift, şiddetli geçimsizlik ve anlaşamama nedeniyle mahkemeye başvuru yaptı ve boşanmak istediğini duyurdu.

Halk TV'de yayınlanan habere baktığımızda G.K. adlı kişinin kullandığı uyuşturucu nedeniyle kendisine karşı kötü davrandığını söyleyen E.K. adlı kadın, eşinin hem fiziksel hem de psikolojik şiddetine maruz kaldığını söyledi. Eşinin kendisine hakaretler de ettiğini söyleyen kadın, kendisine köle muamelesi yapıldığını da sözlerine ekledi.

"EŞİM ERKEKLERLE İLİŞKİYE GİRİYOR"

E.K. adlı kadın için mahkemeye sunulan dilekçeye baktığımızda şu ifadelere yer verildiği görülüyor:

"Eşim beni erkeklerle aldatıyor. Eşim erkeklerle ilişkiye giriyor; bu kişilerle müstehcen konuşmaları var. Cinsel organını erkeklere atmış”

Bu ifadelere dilekçesinde yer veren kadın, 1 milyon lira tazminat ve 10 bin lira da nafaka istedi.

Adam ise verdiği dilekçesinde suçlama ve iddiaların gerçek olmadığını söylerken G.K'nın tüm çabasına rağmen kadının evliliği sürdürmek için bir çabaya girmediğini söyledi. Ayrıca dilekçede erkeklerle ilişkiye giriyor iddialarının son derece bel altı olduğu ve bir iftira olduğuna yer verildi. Söz konusu dilekçede konu ile ilgili, “Davacı tarafın müvekkilimin erkeklerle ilişkiye girdiği iddiası son derece bel altı bir iftiradır. Bu nedenle dava hakkımızın saklı olduğunu ifade etmek isteriz” denildi.

Dilekçenin devamında davacı müvekkilin uyuduktan sonra söz konusu mesajları izni olmadan attığı ve bunları boşanmak için delil olarak kullandığına yer verdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Davacı, müvekkilim uyuduktan sonra parmak izini kullanarak telefonunu açmış, iddia ettiği mesajları birilerine atarak müvekkilime karşı açmayı düşündüğü işbu boşanma davası için kendi lehine delil yaratmış olabilir. Aksi takdir de böyle bir durum söz konusu değil. Davacı kendi kurguladığı bir plan içerisinde kendi yazıp, kendi oynamaktadır. Müvekkilim karşılaştığı bu durum nedeniyle şoklar içerisinde kalmış, gururu ayaklar altına alınmıştır"

Savunma için verilen dilekçenin devamında ise, “Müvekkile türlü iftiralarda bulunan davacı eş, evlilik birlikteliğinin bu noktaya gelmesinde tek taraflı ağır kusurludur” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;