Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer Açıkladı: Bitcoin 100.000 Dolar Olacak!

Selçuk Geçer Açıkladı: Bitcoin 100.000 Dolar Olacak!

Piyasalar hakkında kritik tahminleri ile öne çıkan Selçuk Geçer, 2024 yılının ikinci yarısında özellikle seçim sonrasındaki dönemde dolar kurunun 60 liraları göreceğinin altını çiziyor. Dolar/TL hakkında tahminlerinin dışında önemli bir öngörü ise kripto piyasalarına yönelik olarak yapıldı.

Dolar kaç lira oldu? (4 Ocak 2024 dolar - euro fiyatları) - Son Dakika  Ekonomi Haberleri | NTV Haber

Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayınlar ile kripto para yatırımcılarını yaran Selçuk Geçer, özellikle son dönemde Spot Bitcoin ETF onay sürecinde yaşanan dalgalanmalara dikkat çekiyor. ABD Merkez Bankası (FED) faiz indirimi beklemeyen Selçuk Geçer, piyasalardaki pozitif beklenti oluşmasının yararlı olduğunu ifade ediyor.

KRİPTO PARALARDA GERİ ÇEKİLMELERE DİKKAT!

Yatırımcılarını kripto paralarda yana kullanan kişileri uyaran Selçuk Geçer, özellikle spot Bitcoin ETF sürecinde yaşanacak geri çekilmelere dikkat çekti. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından verilecek kararın 10 gün içinde Bitcoin’de 50 bin doların üzerine çıkma gibi bir potansiyel sunduğunu aktardı.

Bitcoin fiyatları bu haberlerle yükselişe geçti! | Ekonomi Haberleri

Spot ETF nedeniyle piyasalarda riskli geri çekilmelerin de gözlemlenebileceğini ifade eden Selçuk Geçer, FED’in faiz indirmediğin de hisse senedi piyasasında çok ciddi çıkışlar görülebileceğinin de altını çizdi. Bunun olması halinde altın fiyatlarında sert düşüşler yaşanabileceğini kaydetti.

SELÇUK GEÇER’DEN 2024 KRİPTO PARA TAHMİNLERİ!

Son derece riskli ve oynak kripto para piyasalarına ilişkin tahminlerde bulunan Selçuk Geçer, popüler kripto paralardan biri olan Avax’ta hedefinin bin dolar üzerinde olduğunu kaydetti. Bitcoin ETF’si sürecinde 10 gün içinde BTC’de 50 bin dolar beklediğini ifade eden Selçuk Geçer, Ethereum’da ise uzun vadede 25 bin dolar ve üstü hedefini yineledi.

Bitcoin'in fiyatı son 1,5 yılın en yüksek seviyesine çıktı - Dünya Gazetesi

Bitcoin için rekor bir tahminde de bulunan Selçuk Geçer, iyi senaryoda 100 bin dolar hedefinin devam ettiğini kaydetti. Ancak piyasalarda yaşanacak ani geri çekilmeler ve risklere karşı yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini de aktardı.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;