Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Korkunç son: Yeni evli genç kadına eski sevgilisi saldırdı

3.Sayfa 17 Mart 2024 0
Korkunç son: Yeni evli genç kadına eski sevgilisi saldırdı

Kocaeli'de feci olay meydana geldi: Bir kişi, evlenen eski kız arkadaşını öldürdü.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde feci bir olay meydana geldi. Gülhan Esen adlı kadın, işe gitmek için evinden çıktı. Bu sırada plakası henüz öğrenilemeyen bir araçtan inen kimliği belirsiz kişi, genç kadına saldırdı.

Art arda silahını ateşleyen cani, genç kadını kanlar içinde yere serip kaçtı.

Çevredeki vatandaşlar hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede gelen ekipler, yaptıkları ilk müdahale sonrası genç kadını ilk müdahaleden sonra hemen hastaneye kaldırdı ve tedavi altına alındı.

Ancak Esen burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Esen'in cansız bedeni, memleketi Erzurum'un Oltu ilçesine son yolculuğuna uğurlanmak için gönderildi.

OLAY ORTAYA ÇIKTI

Gelen son dakika bilgilerine göre polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı. Başlatılan çalışma kapsamında Esen'i öldüren şüphelinin takıntılı eski erkek arkadaşı M.T. adlı kişi olduğu tespit edildi.

Caninin, yaklaşık 1 hafta önce bir şirkette çalışmaya başlayan Esen'i takip ettiği ve eve giriş çıkış saatlerini öğrendiği, olayın yaşandığı gün ise hafif ticari araçla İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinden geldi ve evinin önünde Esen'i beklemeye başladı.

Esen evden çıkınca bu kişi ona saldırdı ve art arda ateş etti. Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.

Başlatılan inceleme kapsamında M.T. adlı kişi ile Gülhan Esen'in bundan birkaç sene önce tanıştığı ve bir süre arkadaşlık yaptıkları, daha sonra anlaşamadıkları için ayrıldıkları öğrenildi.

M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği ve takıntı haline getirdiği, bu nedenle kadına saldırdığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;