Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İzmir'de korkunç olay: Liseli Yusuf Demir'i sokak ortasında katlettiler

3.Sayfa 15 Mart 2024 0
İzmir'de korkunç olay: Liseli Yusuf Demir'i sokak ortasında katlettiler

Korkunç olay meydana geldi. İzmir'de bir genç sokak ortasında öldürüldü.

İzmir'de meydana gelen feci olayda Buca İlçesi Barış Mahallesi'nde 17 yaşındaki Yusuf Demir adlı lise öğrencisine sokaktan geçen bir araçtan saldırı düzenlendi. Araçta bulunan ve henüz kimlikleri belirlenmeyen kişi ya da kişilerce düzenlenen saldırıda Demir'e art arda ateş edildi.

Kafasına mermi isabet eden genç, kanlar içinde yerde kaldı ve saldırganlar araçla olay yerinden kaçarak gitti.Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ile polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada çevreden geçen ir vatandaş, aracı ile genci hemen Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuk, burada hemen tedavi altına alınırken doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden talihsiz gencin cenazesi, yapılan inceleme sonrası morga kaldırılırken bölgeye gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında otomobil içindekiler kamera kayıtları ve görgü tanıkları sayesinde tespit edildi. H.T., Ö.T ve H.B.T. adlı kişiler kısa sürede kıskıvrak yakalandı.

Bu kişiler, tartıştıkları kişileri aradıkları sırada gençlerle karşılaştıklarını ve bu kişileri tanımadıklarını söyledi. H.T. adlı kişi, Yusuf Demir'i önceden tanımadığını, lise öğrencisi olduğunu ve yaşını öğrenince çok üzüldüğü söyleyerek, tabancayı doldur boşalt yaptıkları sırada gencin yanlışlıkla vurulduğunu söyledi.

İşlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen H.B.T. ve babası H.T. mahkeme tarafından tutuklandı. Ö.T. adlı kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;