Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Güncel Altın Analizini Paylaştı: 20 Mart'tan Sonra Birilerinin Canı Yanacak!

Altın 15 Mart 2024 0
İslam Memiş Güncel Altın Analizini Paylaştı: 20 Mart'tan Sonra Birilerinin Canı Yanacak!

Ekonomist İslam Memiş'in, Youtube kanalında piyasalarla ilgili açıklamaları dikkat çekti. Memiş, Fed'in faiz kararı pas geçilirse haziranda indirim olacağını söyledi. Bitcoin'in 73 bin 710 dolara kadar yükseldiğini belirten Memiş "Burada birileri ters köşe olacak, birilerinin canı yanacak. Kimin canı yanacak bilmiyorum ama burada sağlam düzeltme yapması lazım" ifadelerini kullandı.

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

'BEKLEMEDİĞİMİZ SÜRPRİZ MAYIS AYINDA'

"20 Mart'ta Fed'in pas geçeceğini tahmin ediyorum." diyen Memiş, vatandaşlara bu süreçte altın, gümüş, sterlin-dolar alınmasını önerdi. Mayıs ayına da dikkat çeken Memiş "Beklemediğiniz sürpriz gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız mayıs ayında." ifadelerini kullandı.

İslam Memiş, şöyle devam etti

"Gram altında fiziki altın tarafında 2400'ün altına kadar geriledi. 2390'a kadar geriledi. 2395'e aldığım altınımı bekletiyorum ben. Altının onsunda da gerileme gördük. 2188 dolara kadar yükselmişti. Satışlar devam etti, 2155 dolara kadar geriledi.

Ons tarafta devam edeceğini tahmin ediyorum ben gerilemenin. Gram altın tarafında geri çekilmeler sınırlı kalır. Doların güçlü olduğu her ortamda, dolar karşısındaki varlıkların TL karşılığı hesaplıdır."

ALTIN FİYATLARI: Gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın fiyatı bugün ne  kadar? - Anlık Altın Yorumları | Son Dakika Haberleri

Gram altını bağlamıyor bu ons altın geri çekilmeleri. Düşüş yönünde gram altında çok iyimser olmayın. Kısmi geri çekilmeler yaşanacaktır."

Burada 2400 altına sarkınca 2395'ten bir maliyet yaptım, bu fiyatlar haziranda 2500-2700, yılın son çeyreğinde 3000 lira olacak. 3000 lira üzerinde rakamlar var. Kabaca 3000 lira radarımızda olacak bizim."

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;