Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hüda Par kadın sahiplendirme başvurusu hakkında açıklama

Siyaset 7 Nisan 2024 0
Hüda Par kadın sahiplendirme başvurusu hakkında açıklama

HÜDA PAR'ın Genel İdare Kurulu Üyesi Aynur Sülün'den kadın sahiplendirme başvurusu hakkında açıklama.

HÜDA PAR'ın Genel İdare Kurulu Üyesi Aynur Sülün geçen gün yaptığı açıklama ile gündem olmuştu. Sülün'ün açıklaması birçok kesim tarafından tepkilere neden olurken Sülün, yaptığı son dakika açıklamasında sahiplendirme ile ilgili detayları ve ne demek istediğini açıkladı.

Sülün yaptığı açıklamada yanlız yaşayan kadınların sahiplendirilmesi ifadesi ile kastedilenin, yalnız yaşayan kadınların desteklenmesi için fon oluşturulması konusunda olduğunu söyledi.

"Kılıçdaroğlu ve trolleri kelimeyi kırptı ve onun üzerinden kirli bir algı yürüttü. Aslında mesele onların lanse etmeye çalıştığı gibi değil" diyerek açıklama yapan Sülün, "Parti programımızda bahsedilen şey, ihtiyaç sahipleri için devlet hazinesinden bağımsız olarak bir fon oluşturulması ve bundan muhtaçlar başta olmak üzere yalnız yaşayan kadınların da yararlanmasının sağlanmasıdır. Yani yalnız yaşayan kadınlara maddi destek sağlanmasıdır. Açık bir şekilde programımızda mesele ele alınmıştır" dedi ve kadınlara maddi destek sağlanacağını söyledi.

“Vârisleri olmayan veya bulunamayan kişilerin bıraktığı miras, devlet hazinesine değil fakirlere bırakılmalı veya sadece fakir gençlerin evlendirilmesi, yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi ve yetimlerin bakımı gibi alanlarda kullanılmak üzere oluşturulacak bir fona devredilmelidir”

BAŞVURU NE ZAMAN?

Başvuru ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Fon başvurusu başladığında haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;