Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kütüphaneci, güvenlik, temizlik, teknisyen alımı: Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımı sona eriyor

Kütüphaneci, güvenlik, temizlik, teknisyen alımı: Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımı sona eriyor

Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımı sona eriyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından  yayımlanan personel alım ilanına başvurular sona eriyor. Üniversite tarafından yayımlanan ilana baktığımızda güvenlik görevlisi, teknisyen, temizlik görevlisi ve kütüphaneci kadrolarında istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile personel alım yapılacağı görülüyor. Bizde bu yazımızda başvurusu 9 Mayıs tarihinde sona erecek olan personel alım ilanının detaylarına yer verdik. İşte başvuru bilgisi.

BAŞVURU ŞARTLARI

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları sağlıyor olmak.

2. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak.

3. Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden, sözleşmeyi yenilememeleri hâlinde sözleşmenin bitiminden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması.

4. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5. Her bir pozisyon unvanı için karşılarında belirtilen niteliklere sahip olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular 9 Mayıs 2024 tarihine kadar yapılacak. Başvuru yapacak adayların şahsen veya posta yolu ile başvuru yapması gerekmektedir. İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;