Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank, Ak Yatırım hesabından izinsiz çekilen paralar hakkında açıklama yaptı

Bankalar 8 Mayıs 2024 0
Akbank, Ak Yatırım hesabından izinsiz çekilen paralar hakkında açıklama yaptı

Akbank'tan hesaplardan izinsiz para çekimi hakkında açıklama.

Gece yarısı Akbank krizi yaşandı. İddialara göre gece yarısı bankanın mobil uygulamasına girerek hesabını kontrol eden vatandaşlar, Ak Yatırım hesaplarından bir miktar izinsiz para çekimi yapıldığını fark etti.

Bu durumu fark eden vatandaşlar gece yarısı bunun nedenini araştırırken o sırada çağrı mekrezi telefonları da kısa süre içinde kilitlendi ve hesabından para çıkışı olan vatandaşlar, gece yarısı ciddi bir tedirginlik yaşadı.

Akbank müşterilerinin konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi ve yaşanan olay ile ilgili detaylara yer verildi.

Gelen açıklamada iddialar doğrulandı ve Ak Yatırım hesabı olan vatandaşların bazılarının bu paralarının yanlışlıkla eksik gösterildiği, para çekildiği bildirildi.

Sınırlı sayıda müşteride yaşanan bu sorun sonrası harekete geçen banka yetkilileri, gün içinde düzenleme yaptıklarını ve para çekilen vatandaşların hesaplarının eski haline getirilerek bu kişilere bilgi verildiğini bildirdi.

Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Sınırlı sayıda müşterimizin Ak Yatırım hesaplarında gerçekleşen bakiye sorunu tespit edilmiş ve aynı gün içerisinde düzeltme yapılarak ilgili müşterilerimize bilgi verilmiştir"

KEŞKE BİR SEFER DE YANLIŞLIKLA YATIRILSA

Bir kullanıcının bu duruma isyani ise gündem oldu. Daha önce de aynı şekilde olayların meydana geldiğini bildiren kişi, "Neden hep çekiliyor keşke birgün yanlışlıkla yatırılsa sistemden kaynaklı olduğuna inansam" diyerek seslendi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;