Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklanıyor

Sınav 7 Nisan 2024 0
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklanıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvuruları geçen ay alınmış ve personel alımının sonuçları beklenmeye başlanmıştı. Peki personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? aile.gov.tr PGM duyurular sonuçlara nasıl ulaşırım?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı ile ilgili geçen gün beklenen açıklama gelmiş ve Aile Sosyal Hizmeler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, personel alımı başvuru sonuçlarına ilişkin son dakika gelişmesini aktarmıştı.

Bakan Göktaş, başvurusu geçen ay alınan 8 bin personel alımının sonuçlarına kısa süre kaldığını söyledi ve "Geçtiğimiz aylarda müjdesini verdiğimiz ve başvurularını aldığımız 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz. Yeni çalışma arkadaşlarımızı büyük bir heyecanla bekliyor, atamaların hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaya göre baktığımızda sonuçların 8 ya da en geç 9 Nisan 2024 tarihinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;