Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AKBANK Konut Kredisi Faizlerine Zam Geldi! İşte 990.000 TL Konut Kredisinin Geri Ödemesi!

Kredi 5 Mayıs 2024 0
AKBANK Konut Kredisi Faizlerine Zam Geldi! İşte 990.000 TL Konut Kredisinin Geri Ödemesi!

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmanın planlarını yapanlar için çok önemli bir gelişme yaşandı. Çok uzun bir süredir Türkiye'de konut kredisinde en uygun faizli kredi imkanından Akbank müşterileri yararlanabiliyordular. Bu durum yine değişmedi ama Akbank konut kredisi maliyetlerinde küçük bir değişikliğe gitti. Konut kredisi ürününün kredi tutarları yüksek olduğu için en küçük faiz değişimi ile kredi maliyetlerinde hissedilir derecede değişiklik oluyor.

AKBANK KONUT KREDİSİ FAİZİ NE KADAR?

Akbank konut kredisi faizinde yeni bir değerlendirme yaparak değişiklik yaptı. Kısa bir süre öncesine kadar Akbank aylık yüzde 2,94 oranında faiz ile konut kredisi veriyordu. Yapılan değişiklik ile beraber konut kredisi faizi yüzde 3,05 seviyesine yükseltildi. Bu şekilde konut kredisinde yüzde 0,09 oranında bir maliyet artışı meydana geldi.

Son dakika... TÜİK konut satış rakamlarını açıkladı: En fazla ve en az  konut satılan iller - Dünya Gazetesi

Bu maliyet artışına rağmen Akbank halen daha en avantajlı konut kredisi imkanını sağlayarak müşterilerinin ev sahibi olmalarını destekliyor. Akbank'tan konut finansmanı alanlar piyasa koşullarına göre oldukça kazançlı çıkıyorlar. Bazı bankalar neredeyse Akbank'ın uyguladığı maliyetin iki katı ile müşterilere konut kredisi kullandırıyor.

990.000 TL'LİK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI!

Akbank müşterilerine yönelik bir açıklama yapılarak 990.000 TL'lik konut kredisi kampanyasının başladığı açıklandı. Bu çerçevede müşteriler Akbank'a başvuru yaparak 990.000 TL konut kredisi çekebilecekler. Böylece ev satın alacak olan müşteriler evin maliyetinin 990.000 TL'sini Akbank'tan alabilecekler. Bu yolla ev sahibi olmak biraz daha kolaylaşmış olacak.

Ev Satarken Para Nasıl Alınmalı? | Ev Satışında Ödeme Yöntemleri

Akbank'ın konut kredisi kampanyasına göre müşterilere 120 aya kadar vade yapılıyor. 10 yıl taksite bölünen konut kredisi borcu bu şekilde ödenebilir seviyede olabiliyor. Diğer bankaların aylık kredi taksitleri ödenemez seviyede olurken Akbank'ın belirli bir geliri olan müşteriler için ödenebilir taksitli konut kredisi veriyor. Çoğu bankanın konut kredisi kampanyası göstermelik hale gelirken Akbank müşterileri son kampanyadan yararlanıp ev sahibi olabiliyorlar.

990.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYETİ!

konut-kredisi.jpg

Akbank tarafından başlatılan 990.000 TL'lik konut kredisi kampanyasının maliyeti belli oldu. 120 ay vadeli olarak verilen bu konut kredisinin aylık kredi taksiti 31.038 TL oluyor. Bu taksit 10 yıl boyunca ödenmeye devam edilirken gecikme olmaması durumunda kredi borcunda sürpriz bir artış da meydana gelmiyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;