Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öğretmen atama sayısı için masadaki rakam belli oldu

Öğretmen atama sayısı için masadaki rakam belli oldu

Flaş: Öğretmen atama sayısı hakkında son dakika açıklaması.

Gazeteci Muhammed Vefa bir sond akika açıklamasında bulundu ve beklenen öğretmen ataması hakkında kulis bilgisini paylaştı.

YARIN AÇIKLANIYOR

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı yarın yapılacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de düzenlenecek kabine toplantısında öğretmen atama kararı alınacak.

MÜLAKAT VAR!

Sözleşmeli öğretmen alımında mülakat olacağı bildirildi. Maalesef mülakat, öğretmenlikte kalkmadı. Adaylar 45 dakikalık mülakat sürecine alınacak.

KULİS BİLGİSİ GELDİ

Gazeteci Muhammed Vefa bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vefa, 22 ile 25 bin arası bir öğretmen atama sayısının açıklanacağını söyledi. Atama branş dağılımı ise yarın açıklanacak. Branş dağılımından haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Atama sayısının daha fazla olması için MEB'in uğraştığı, ancak sıkı para politikası ve ekonomide son yaşanan gelişmeler, personel alımlarında kısıtlamaya gidilmesi sonrası öğretmen atama sayısının da az tutulduğu görülüyor. Sizce kaç atama olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 12 Gün Önce
İnşallah budefa da sosyal bilgiler öğretmenlerine atama olsun en az bunlar atanıyor eşit olsun
Ziyaretçi 12 Gün Önce
120 BİN Öğretmen ataması şarttır
Ziyaretçi 13 Gün Önce
50bin olmalı kimse açıkta kalmasin
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Milyonlarca insanların emegi boşa giti yazık insanlara ekonomi sadece öğretmen atamasındamı kısıtlma olacak
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Atamayın, masrafa gerek yok. Sıkı para politikası uygulayalım. Yoksa Allah korusun Mercedeslere binemeyiz kamu araçlarımızda
;