Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Komik Maaş Promosyonu 2022 Ne Kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Komik Maaş Promosyonu 2022 Ne Kadar?

Ziraat Bankası'ndan emeklilere komik promosyon ödemesi. Milyonların maaş aldığı Ziraat Bankası , düşük promosyon veriyor.

Bankalar 4 Ağu 2022 20:27 90
Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Komik Maaş Promosyonu 2022 Ne Kadar?

Ziraat Bankası emekli banka promosyonu ne kadar?

Emeklileri yeniden banka promosyonu heyecanı sardı. Maaşlarını aldıkları bankadan 3 yıllık sözleşme karşılığınd para alan emekliler, 3 yılda sona gelinmesi ile birlikte bankaları araştırmaya başladı. Araştırma yapan vatandaşlar, hem bankacılık işlemleri açısından en avantajlısının hangisi olacağını , en fazla emekli banka promosyonu veren bankanın hangisi olduğunu araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bankaların promosyonları için detaylara yazımızda yer verdik.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası resmi internet adresinden yapılan açıklamada emeklilere 3 başlıkta promosyon verildiğine yer verildi. İşte o başlıklar

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,

En düşük emekli maaşı 3 bin 500 lira. Ama yukarıdaki rakamlar 2020 yılında belirlendiği için maaşa göre promosyonlar o döneme göre tespit edilmişti. Şimdi ise en düşük emekli maaşı 3 bin 500 lira. Yani emekliye 750 lira Ziraat Bankası'ndan promosyon verilecek. 

Banka tarafından başvuru ile ilgili şu ifadeleere yer verildi: 

"4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen müşterilerimiz, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından aranarak onayları alınmaktadır.

Detaylı bilgi için 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezimiz ile görüşebilirsiniz.​​​​​​​​​"

Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (90)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Resmen hakkımızı sömürüyorlar.devlet kurumlarında çalışanlara iyi promosyon veriyorlar.uc kuruş emekli maasi alıyoruz.hakkimiz olan promosyonumuzunsa el.koyuyorlar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İhtiyaç kredisi çekiyoruz diyemi bu milleti bukadar boğuyolar ayıp be 750 lira promosyonmu olurbu millet olmasa bankalar ayakta duramaz yazıklar olsun boğazımıza çoktüler gıdım gıdım nefes aldırıyorlar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ziraat bankasi ve diger kamu banlalari emekliyi somuruyor. 28 aydir duzeli odedigim uc kurusluk kredi icin tasimaya bloke koymuslar. Cok mu zor yeni banladan taksit kesintisi yapmak.!
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ziraat bankssi promosyon 750 tl de mi kalmayi dusuniyor yoksa degistirecegiz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
EMEKLİ maaşımı ziraat bankadan alıyorum 5.08.2022 tarihinde promosyon iadesini ve maaş avansını hesabımdan çekin dedim bana iki kâğıda imza attirrdilar promosyonu almışlar maaş avansını almamışlar resmen dalga geçiyorlar ne yapmam lazım yasa bile tanımıyorlar.