Yapı Kredi Bir Daha Zam Yaptı: Emekliye Rekor Promosyon Şartları ve Başvuru Şekli 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi Bir Daha Zam Yaptı: Emekliye Rekor Promosyon Şartları ve Başvuru Şekli 2022

Yapı Kredi Bankası tarafından bir açıklama yapıldı ve emeklilere rekor promosyon imkanı sunuldu.

Emekli Haberleri 4 Ağu 2022 21:14 109
Yapı Kredi Bir Daha Zam Yaptı: Emekliye Rekor Promosyon Şartları ve Başvuru Şekli 2022

Yapı Kredi'den emekliye 7 bin 500 lira.

Emekli vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması Yapı Kredi'den geldi. Banka tarafından yapılan açıklamada emeklilerin maaşlarını taşımaları durumunda 7 bin 500 liraya kadar promosyon ödemesi alabileceklerine yer verildi. 

"7.750 TL’ye Varan Ödül Yapı Kredi’de!" başlığı ile yayımlanan emekli banka promosyonu duyurusunda, "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli! ifadelerine yer verildi. 

MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası'na maaşını taşımak isteyen vatandaşlar için banka, "Yapı Kredi müşterisi iseniz Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca 444 0 444 / 0850 222 0 444’ten Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilir, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğrayabilir veya e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz hemen Yapı Kredi Mobil’i indirip müşterimiz olarak kolayca emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz. Dilerseniz e-Devlet veya SGK Müdürlükleri vasıtasıyla da SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz. " açıklamasında bulundu. 

MAAŞA GÖRE PROMOSYON

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada "2.500 TL'nin üzerindeyse 7.250 TL nakit promosyon ödenir." denildi ve maaşı 2500 liranın üstünde olanlara 7 bin 250 lira nakit promosyon verileceği açıklandı. 

EK 2 BİN 500 LİRA DAHA KAZANÇ İMKANI

Banka nakit promosyonun yanı sıra bir de getirdiğinzi emekli arkadaşınız başına para ödemesi yapıyor. Getirdiğiniz her 1 kişi için 250 lira olmak üzere toplamda en fazla 10 kişi için 2 bin 500 lira ödeme yapılıyor. Açıklamada, "Emekli Referans Kampanyası ile emekli yakınlarınıza referans olarak emekli maaşlarının bankamıza taşınmasını sağlayın, onlar emekli promosyonu kazanırken siz de 2.500 TL'ye varan ödül kazanın!" denildi.

ÖZETLE...

Ek kampanya ile birlikte bir emekli, 7 bin 250 lira nakit promosyon ve 2500 liraya kadar ek ödeme ile birlikte 9 bin 750 lira promosyon alabilecek.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından yazabilir, diğer emeklilerle bilgi alış verişinde bulunabilir ve bir birinize referans olarak ek referans ödemesinden faydalanabilirsiniz.

14 diğer bankanın promosyon miktarları için TIKLAYIN

Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

GÜNCELLEME GELECEK

Bankalar , bu promosyonları 2 snee öncesine göre hala açıklıyor. Yükselen maaşlarla birlikte yeni promosyon miktarları önümüzdeki günlerde güncellenecek. Güncelleme geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (109)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
7900liraya kac lira promosyon veriyorsunuz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bankaya kredi borcu olanlar taşıma yapabilirmi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bankalar bu yüksek promsyonla insaları kiredi kartı kulanmaya zorluyorlar bu kartları kulandım aydiyat alıyor otmotik ödeme talimatıylada bankada para tutmayı hedefliyorlar bu yaşlı insanlar zaten evlerinden çıkamıyor aldıkları parlar mıktarı düşük parlar yatan paralar zaten yetmiyor Zaten magdurlar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Diğer bir banka müşterilerine değişen promosyon miktarın dan dolayı oluşan farklı hesaplarına yaptırdığını bir mesaj ile müşterilerine duyuruyor Muş. Aynı uygulamayı bankamız'dan da bekliyoruz.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Garanti Bankası promosyon artışının farkını hiçbir işleme gerek kalmadan hesabına yatırıyor.Yapıkredi ise eski emekliye işkence yapıyor.Yatır kardeşim farkını!Niye uğraştırıyorsun yaşlı başlı insanları? Mustafa KUYU emekli öğretmen