Türkiye'nin Vergiler Dahil En Ucuz Aracı Satışa Sunuldu! İşte O Aracın Tüm Özellikleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye'nin Vergiler Dahil En Ucuz Aracı Satışa Sunuldu! İşte O Aracın Tüm Özellikleri

Türkiye'nin en ucuz aracı RKS M5 ülkemizde satışa sunuldu. Özellikle vergi dahil fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran araç, 3 kişilik olması, geri görüş kamerası ve LED ekranı ile kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. Peki RKS M5 aracın fiyatı ne kadar, özellikleri neler? İşte yerli üretim olan RKS M5 en çok merak edilen fiyatı ve özellikleri...

Taşıt 27 Mayıs 2022 17:07 0
Türkiye'nin Vergiler Dahil En Ucuz Aracı Satışa Sunuldu! İşte O Aracın Tüm Özellikleri

Pandemi döneminde yükselmeye başlayan otomobil fiyatları son aylarda uçuşa geçti. Araba almak neredeyse imkansız hale geldi. Otomobil fiyatlarındaki yüksek oranlı fiyat artışları pandemi döneminin ilk zamanlarında ortaya çıkmaya başlamıştı.Ancak bu süreçte tedarik zincirinde yaşanan aksama ile ortaya çıkan çip krizi, otomotiv sektörünü doğrudan etkilemişti. Bununla birlikte Türkiye’de de sıfır otomobil fiyatları artış gösterirken, ikinci el araçlarda da yüksek oranlı fiyat artışları yaşanmaya başlamıştı. Araç sahibi olmak isteyenler 2022’de daha yüksek oranlarda artmaya başlayan otomobil fiyatlarından sonra ucuz otomobil arayışlarını sürdürüyor. Pek çok kişi bilmiyor olsa da Türkiye’de en ucuz otomobil vergiler dahil 134 bin TL’ye satışa sunuluyor. İşte detaylar ve o otomobilin özellikleri…

Türkiye'nin en ucuz aracı RKS M5 ülkemizde satışa sunuldu. Özellikle vergi dahil fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran araç, 3 kişilik olması, geri görüş kamerası ve LED ekranı ile kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. Peki RKS M5 aracın fiyatı ne kadar, özellikleri neler? İşte yerli üretim olan RKS M5 en çok merak edilen fiyatı ve özellikleri.

VERGİLER DAHİL 134 BİN TL

Yerli araç olarak tanıtılan ve oldukça küçük boyutlara sahip olan RKS M5, vergi dahil 134 bin TL’den satışa sunuldu ve ucuz fiyatı ile tüm dikkatleri çekti. Tek kapılı olan ve siyah ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile satışa sunulan RKS M5 modelde ön tarafta LED farlar ile birlikte 1215 mm genişliğe ve 1635 mm yükseklik ile 1680 mm dingil mesafesine sahip. 3 kişilik olan bu araçta alüminyum jantlar bulunuyor.

RKS M5 ARAÇ VE MOTOR ÖZELLİKLERİ

Tek kişilik ön koltuğu, LED gösterge paneli, geri görüş kamerası, iki kişilik arka koltuk, klima ve saklama lamı olan bu araç, aynı zamanda 2500W Brushless elektrikli motora sahip. Y72V 58Ah bataryadan güç alan, 6-8 saatlik şarj süresi ile 90 km mesafe kat edebilen RKS M5, aynı zamanda azami olarak 45 km hıza ulaşabiliyor. Tamamen elektrikli motora sahip olan RKS M5, Türkiye’de vergi dahil 134 bin 520 TL’ye satışa sunuluyor.


 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç