Son Dakika XRP Fiyatı Fırladı: İşte Ripple Son Durum ve Kripto Para Yorumları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika XRP Fiyatı Fırladı: İşte Ripple Son Durum ve Kripto Para Yorumları

Son dakika haberi: Tüm kripto paralar düşüş eğilimindeyken bir kripto para dakikalar içinde fırladı.

Kripto Paralar 30 Eylül 2022 00:25 0
Son Dakika XRP Fiyatı Fırladı: İşte Ripple Son Durum ve Kripto Para Yorumları

Son dakika : Ripple fiyatı fırladı.

Kripto para piyasası ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam eiyor. Fiyatlara baktığımızda son günlerde düşüş eğiliminde olan kripto paralarda az önce hızlı bir yükseliş görüldü. Bitcoin, Ethereum başta olmak üzere hemen hemen tüm kripto paralarda düşüş gözlemlenirken Ripple adı ile bilinen XRP'de hızlı ve ani bir yükseliş görüldü.

BİTCOİN NE KADAR?

Kripto para piyasasından alınan son dakika verilerine göre , dün 19 bin doların altına gerileyen, akşam saatlerinde gelen ytükselişle yeniden 19 bini geç.ip 19 bin 600 dolarlara kadar gelen Bitcoin , gün içinde düştü ve şu sıralar 19 bin 485 dolar seviyesinde işlem görüyor.

ETHEREUM NE KADAR?

İkinci en büyük kripto para olan Ethereum'da da düşüş görüldü. 1360 doların üzerini gören Ethereum fiyatında da gerileme yaşandı ve 1 Ethereum 1337 dolara geriledi.

RİPPLE FIRLADI

Xrp fiyatında ise az önce hızlı bir yükslleiş görüldü. Sabah saatlerinde 0,428 dolar seviyesine kadar inerek günün en düşük seviyesini gören Ripple, az önce hızlı şekilde yükselişe geçti. Keskin şekilde yukarı yönlü olan grafikte Ripple'ın yüzde 11.86 yükseldiği görüldü. Dakikalar içinde görülen yükselişle birlikte 1 Ripple fiyatı 0,4918 dolar seviyesine kadar tırmandı.  İşte Xrp fiyatında yaşanan yüksleişin grafiği:

Galaxy Digital Holdings Ltd.'nin milyarder kurucusu Mike Novogratz kripto paralar hakkında şunları söyledi:


“Birkaç alıcının olduğu, birkaç satıcının olduğu garip bir dengedeyiz. Piyasada, hisse senedi piyasasında veya tahvil piyasasında gördüğünüz gibi satmak zorunda olduğunuz bir enerji de yok”


“Fed, mevcut agresif parasal sıkılaştırma politikasından vazgeçtiği anda dijital tokenler yeniden yükselişe geçecek. Öte yandan, Web3 projeleri toplu olarak benimsenene kadar bu durum sürdürülebilir olmayacaktır”


Birçok kripto hedge fonu, 2022 kripto para bozgunundan sağ çıkamayacak.

Galaxy Digital muhtemelen işe alım hızını yavaşlatacak.

Do Kwon'un Terraform Labs projesinin çökmesi “kalp kırcıydı” ve kripto endüstrisi için bir ders oldu. Novogratz, Terraform Labs'ın büyük bir destekçisiydi.

Kwon'un yeri şu anda bilinmiyor ve Terra ekosisteminin çöküşünden dolayı Interpol'ün kırmızı bülteniyle aranıyor.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç