Son Dakika: Cumhurbaşkanından Kabine Sonrası EYT ve Kadro Açıklaması Geldi mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Cumhurbaşkanından Kabine Sonrası EYT ve Kadro Açıklaması Geldi mi?

Son dakika haberi: Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçti ve açıklama yaptı.

Haberler 7 Kasım 2022 20:36 0
Son Dakika: Cumhurbaşkanından Kabine Sonrası EYT ve Kadro Açıklaması Geldi mi?

Kabine sonrası EYT ve sözleşmeliye kadro açıklaması geldi mi?

KAbine toplantısından sonra kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi:

Her çalışmamız gibi Türkiye Yüzyılını da milletimizle birlikte hazırlıyoruz. 81 vilayet ve ilçelerde yapacağımız programlarla milletimizin Türkiye Yüzyılı beklentisini alacağız ve bunu somutlaştıracağız. Böylece seçimlerden önce kamuoyunun karşısına Türkiye Yüzyılı'na uygun bir şekilde çıkmayı planlıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl sevincini TOGG'un Bursa Gemlik'teki fabrikasından banttan çıkış süreciyle taçlandırdık. Bu açık hakikate rağmen hala yapılan işi önemsizleştirmeye çalışan bir zihniyetin umutsuz çırpınışlarını da ibretle takip ediyoruz. Bu açık hakikate rağmen hala yapılan işi önemsizleştirmeye çalışan bir zihniyetin umutsuz çırpınışlarını da ibretle takip ediyoruz. Teknolojisi ve akıllı cihaz özellikleriyle inşallah Şubat'ta satışı başlayacak TOGG'a bundan sonraki sürecinde başarılar diliyoruz.

Sağlıkta gerçekleştirdiğimiz devrimin en önemli sembolleri, güçlü altyapımız ve şehir hastanelerimizdir. Şimdi de sağlık sistemimizi 'HelpTürkiye' başlığı altında küresel markaya dönüştürüyoruz. Bunun yanında 'HelpTürkiye' çatı markasıyla dünyada yıllık 100 milyar dolara yaklaşan sağlık turizminden ülkemizin aldığı payı en yükseğe çıkarmayı hedefliyoruz.

Polis Akademimizin 1 Kasım'daki töreninde emniyet teşkilatına katılan gençlerimizin sevincine ortak olduk. Uyuşturucu gibi bir insanlık suçuyla polisimize ve hükümetimize iftira atanların sinsi emellerle hareket ettiğini belirtmek istiyoruz. Yaptığı işin adı 5. kol faaliyetidir. Türkiye geçmişten bugüne 5. kol elemanlarından çok çekmiştir. Milletimiz uzun süre hak ettiği imkanlardan eserlerden hizmetlerden mahrum kalmışlardır.

Cumhuriyetimizin 100. yılından aldığımız ilhamla, yine aynı oyun sahnelenmeye başlandı. Ama bu defa açık net söylüyorum; başaramayacaklar.

Sosyal desteklerin önemi artmaktadır. Bu tür dönemlerin en büyük etkisi düşük gelirliler üzerinde oluşur. Bizim sosyal destekler konusundaki hassasiyetimiz fazladır. Son dönemlerde sosyal yardımlarımız arttı. Yeni adım attık. Hayatının idamesi için gerkeen temel ihiyaç maddelerine ulaşamayanlara kapsamlı yardımlarımız zaten devam ediyor. Bunların rakamlarını sürekli güncelliyoruz. Gelir seviyesi belirli bir seviyenin altında olan vatandaşlara koruyucu önleyici yeni prıogramlar getirdik. Türkiye'nin imkanlarını her vatandaşla paylaşıyoruz. Bu Türkiye Aile Desteğidir.

Bu kapsamda 2,5 milyon vatandaşa aktarılacak 3.2 milyar lira yarın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacaktır.

Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 664 milyon liralık ödemeleri de bu hafta yapılacak. Doğalgaz yardımının ilk grup ödemesi de bu hafta içinde gerçekleştirilecektir. Engelli ve yaşlı maaşlarının 1 milyon 379 bin 494 kişiyi kapsayan 2.1 milyar lira Kasım ödemeleri geçen günlerde tamamlandı. Vatandaşların kış ihtiyaçlarını karşılamak için 1000'den fazla SYDV'lere aktarılacak ek periyodik payı 2 kat arttırarak 450 milyon liraya çıkardık. Sadece Kasım'da 900 milyon lira aktardık. Böylece bu hafta içinde 7. milyar lira tutarında bir sosyal destek rakamını insanlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.

EYT VE SÖZLEŞMELİLERE KADRO AÇIKLAMASI GELMEDİ

Erdoğan açıklamasında kadro ve EYT konusuna değinmedi.

Kadın erkek diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç