Sebze ve Meyve Fiyatlarının Düşmesini Beklemeyin
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sebze ve Meyve Fiyatlarının Düşmesini Beklemeyin

Sebze ile meyve fiyatlarının düşmesini bekleyenler. Bu şekilde insanlar olduğu sürece fiyatların düşmesi zor görünüyor.

Tarım 7 Haz 2022 12:10 1
Sebze ve Meyve Fiyatlarının Düşmesini Beklemeyin

SEBZE VE MEYVELERİN FİYATLARININ DÜŞMESİNİ BEKLEYENLERE KÖTÜ HABER.

Sebze ile meyvelerin fiyatlarının düşmesini bekleyenleri üzen son dakikalar yaşanıyor. Havaların ısınması ile birlikte sebze ve meyve fiyatlarının düşmeye başladığı bugünlerde stokçuluk yapamayan bazı kişiler yöntem değiştirdi. 

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nden gelen son dakika görüntülerinde bir araziye bakan kişi, tesadüf eseri karşılaştığı manzarayı paylaştı. Paylaşılan bu manzara büyük tepki çekti ve sosyal medya üzerinde günün en çok paylaşılan görüntüleri arasında yer aldı. Söz konusu görüntüye baktığımızda tonlarca sebzenin tarlalara döküldüğü görüldü.

Boş bir  araziden gelen görüntülere baktığımızda tonlarca patlıcan, domates ve salatalığın bölgeye döküldüğü veç ürümeye bırakıldığı görüldü. 

TAZE SEBZELER

Söz konusu görüntülere bakıldığında sebzelerin taze olduğu dikkatlerden kaçmadı. Bu manzara ile karşılaşan vatandaş, duruma tepki gösterdi ve video çekip sosyal medya üzerinden yayımladı. Tonlarca ürün olduğunu ve bu ürünlerin yeni döküldüğünü söyleyen vatandaş , 4 Haziran tarihinde çektiği videoyu şu şekilde aktardı:

"Bugün 4 Haziran 2022 saat 16.00 suları, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde arazi bakarken, tesadüfi olarak bulduğumuz, gördüğümüz hainliğe buyrun gelin. Ben haberci değilim, gazeteci değilim, sıradan bir vatandaşım. Ürünlerin hemen hemen hepsi yeni dökülmüş burada, ve burada kamyonlarca, tonlarca ürün var. Şu zor günler geçiren ülkemizdeki vatandaşların hakkını gasp etmek, çalmak, bunu buraya dökeceğinize bedavadan vatandaşa dağıtın bir hayra girin, bu nasıl bir insanlıktır?"

İşte o görüntüler:

FİYATLAR DAHA DA ARTACAK

Ukayna savaşı sonrası dünyada gıda fiyatları hızla arttı. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü Başekonomisti, enerji fiyatlarındaki artışın sürmesi durumunda, gıda fiyatlarının daha da yükselebileceğini söyledi.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kesinlikle bunu yapanlar bulunup cezalandırılmalılar bunun mazereti olamaz