Sakarya'da İftar Vakti Aile Katliamı: 3 Ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sakarya'da İftar Vakti Aile Katliamı: 3 Ölü

Sakarya'da meydana gelen olayda bir kişi, tapu meselesi yüzünden abisi, yengesi ve yeğenini öldürdü. Katil zanlısı kaçmaya çalışırken yakalandı.

3.Sayfa 8 Nisan 2022 21:40 0
Sakarya'da İftar Vakti Aile Katliamı: 3 Ölü

Sakarya'dan korkunç bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre iftar vakti bir kişi, kardeşi , yengesi ve onların oğluna saldırdı ve onları öldürdü.


Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nden bir haber geldi. Geçtiğimiz günlerde , aralarında tapu nedeniyle anlaşmazlık olan bir kişi, kardeşi Bedri Güler isimli kişiyi, yengesi Düriye Güleri ve onların oğlu Tuncay Güler'e saldırdı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Kısa sürede büyüyen tartışma sözlü olmaktan çıkıp kavgaya dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Ç.G. isimli kişi, yanında getirdiği silahla onlara saldırdı.


5 Nisan günü meydana geldiği bildirilen olay, Serdivan İlçesi'nde Kemalpaşa Mahallesi Gündoğan Sokak 'ta bulunan evde meydana geldi. Tapu nedeniyle daha önce de çıkan ve 5 Nisan günü devam eden kavgada 54 yaşındaki Ç.G. isimli kişi , 65 yaşındaki kardeşi Bedri, 59 yaşındaki Yengesi Duriye ve 31 yaşındaki Yeğeni Tuncay Güler'e kurşun yağdırdı. Yanındaki silahla onlara kurşun yağdıran kişi hemen bölgeden kaçtı.


Komşular silah seslerini duydu ve hemen durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye hemen çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede kanlar içinde yerde yatan 3 kişinin hayatını kaybettiğini tespit ederken en küçük yeğenin ise balkondan atlayarak hayatını kurtardığı öğrenildi.


Olay sonrası polis ekipleri soruşturma başlattı ve genişletilen incelemede saldırganın yeri tespit edildi. Yerinin tespit edilmesi sonrası asayiş ekipleri ile cinayet büro ekipleri tarafından bir operasyon düzenlendi ve düzenlenen operasyonla, iftar vakti aile katliamı yapan kişi ile ona kaçması için yardımcı olan M.T.T. isimli kişi kıskıvrak yakalandı.


Emniyete götürülen bu kişiler, ifadeleri alındıktan sonra sağlık kontrolüne alındı ve adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilenlerden katil zanlısı tutuklanırken ona yardım eden kişi serbest bırakıldı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç