PTT'den Ucuza Ayçiçek Yağı, Telefon ve Bilgisayar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT'den Ucuza Ayçiçek Yağı, Telefon ve Bilgisayar

PTT tarafından bir açıklama yapıldı ve 5 lt'lik ayçiçek yağında indirimli satışların başladığına yer verildi. İşte fiyatı.

Finans Magazin 20 Mayıs 2022 09:02 4
PTT'den Ucuza Ayçiçek Yağı, Telefon ve Bilgisayar

Ayçiçek yağında büyük indirim.

PTT'nin e ticaret sayfası olan ve internet üzerinden uygun fiyatlı ürünlerin satıldığı Pttavm sayfasında bugün 10'uncu yıla özel birçok üründe indirimler yapıldığı açıklandı. Açıklanan indirimli fiyatlara baktığımızda sadece ayçiçek yağı değil elektrik ürünler, ev eşyası ve dhaa birçok üründe fiyatlarda önemli ölçüde indirim yapıldığına yer verildiği görüldü. 

LAPTOP İNDİRİMİ

Dizüstü bir bilgisayarda , muadili diğer yerlerde 22 bin liraya, 21 bin 500 liraya satılan ürünün bu sayfada 20 bin 999 liraya satıldığı görüldü. MSI Ryzen 7 16 GB'lik bilgisayar için indirim kampanyası başladı.

AIRPODS

Airpods'ta da indirim yapıldığı görüldü. Diğer sayfalarda 1800 liradan fazlaya satılan ürünün 1649 liraya satıldığı görüldü. 

SAMSUNG TELEFONDA İNDİRİM

Samsung Galaxy S20 FE 128 GB telefonun ise diğer yerlere göre 100 lira daha ucuza satıldığı görüldü. Fiyatı 6 bin 899 lira olarak açıklandı.

Bunun yanı sıra Samsung Galaxy A52 128 GB Beyaz ürünün de 6 bin 194 liradan indirile satıldığı görüldü. 

AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM

Ayçiçek yağında da indirim yapıldığı açıklandı. Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından üretilen ürünün 5 litre fiyatı 129 liraya düştü. İndirim oldu olmasına ancak ürünü sipariş ettiğinizde 11 lira 50 kuruşluk bir kargo pedeli ile karşılaşılıyor.

Bu kargo pedeli ile birlikte ürün size toplamda 140 lira 50 kuruşa gelmiş oluyor. Sizce PTT'de satılan ürünün bu fiyatı uygun mu? Siz marketten ne kadara alıyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Ürünleri sipariş etmek istiyorsanız Pttavm sayfasını ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bim de zaten 142 TL a
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
TMO 'nun yağını ptt satıyor 11.50 tl alıyor tmo kendisi satsın neden ptt ye veriyor sebeb devlet eliyle vatandaşı soymak yazık benim güzel ülkeme
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tmo yağ Tarım kredi markette 129 tl
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Marketten de 146 TL