Milli Savunma Bakanlığı işkur işçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Kura Çekimi Tarihi 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Savunma Bakanlığı işkur işçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Kura Çekimi Tarihi 2022

Milli Savunma Bakanlığı 2022 yılı sürekli işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte tarih.

Sınav 22 Kasım 2022 18:47 0
Milli Savunma Bakanlığı işkur işçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Kura Çekimi Tarihi 2022

MSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Kura çekimi ne zaman?

MSB kadrolu işçi alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan son dakika açıklamasında İŞKUR üzerinden 1000'den fazla sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. İşçi alımına başvuru yapacak adayların İŞKUR üzerinden başvurusunu yapması gerekmektedir. 

BAŞVURU SONRASI

Başvuru sonrası adaylar kura çekimine alınacak. Kura çekimi ile ilgili MSB PERTEM'den yayımlanan son dakika açıklaması şu şekilde:

- Her aday, İŞKUR'da yayımlanan listede belirtilen bir ilana (bir iş yeri ve bir meslek koluna) başvuru yapabilir. Birden fazla ilana başvuru yapanlar ile Millî Savunma Bakanlığında ücretleri genel bütçeden ödenen bir iş yerinde çalışmakta olan işçilerden müracaat edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

- İşe yerleştirme yapılabilmesi için adaylardan, arşiv araştırması ve/veya güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması ve başvuru yaptığı meslek kolunda çalışmasında sağlık yönünden sakınca bulunmadığına dair sağlık raporu aranacaktır.

- Açık iş pozisyonları için sözlü/uygulamalı sınav yapılacaktır. Sınava açık iş gücü miktarının 4 katı oranında aday kabul edilecektir. Sınava girmeye hak kazanan adayların belirlenmesi maksadıyla ilgili Yönetmelik gereği kura çekimi yapılacaktır. Bu nedenle açık iş gücü miktarının 4 katı asil 4 katı yedek aday kura yöntemiyle belirlenecektir. İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylar arasından açık iş gücü miktarının 4 katı asil, 4 katı yedek aday kurayla ayrıca belirlenecektir.

- Kura çekimi, Millî Savunma Bakanlığı Eğitim Merkezi Müdürlüğünde (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA) 08 Aralık 2022 Perşembe günü saat 10:30'da noter huzurunda yapılacaktır. Kura sonucunda belirlenen sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlanacaktır. Bu yayım tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

- Kura sonucuna göre sınava girmeye hak kazanan adayların ilanda belirtilen koşulları taşıyıp taşımadıklarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge vb. belgeleri kontrol edilecektir. Bu maksatla sınava girmeye hak kazanan adaylara belge kontrolü yapılacaktır. Belge kontrolü tarihleri ve yerleri Millî Savunma Bakanlığı resmi internet sayfasından ilan edilecektir. Belge kontrolüne asil ve yedek adayların tamamı katılacaktır. Adaylar belge kontrolüne gelirken, belgelerin asılları ile birlikte fotokopilerini de getirecektir.

- Belge kontrolü sonucunda, hatalı belge veya eksik belge nedeniyle başvurusu kabul edilmeyen kurada asil olarak seçilen adayın yerine, kurada yedek olarak seçilen ilk sıradaki belgesi tam olan yedek adaydan başlayarak sözlü/uygulamalı sınava kabul edilecektir.

KURA ÇEKİMİ TARİHİ

MSB kadrolu işçi alımı kurası 8 Aralık 2022 tarihinde saat 10.00'da MSB Eğitim Merkezi Müd. (Emniyet Mah. Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA adresinde yapılacak.  Kura sonucu geldiğinde , kura canlı yayınlanınca bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç