LGS Fen Bilimleri ve Yabancı Dil Soruları Cevapları: Fen Bilgisi ve İngilizce Nasıldı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

LGS Fen Bilimleri ve Yabancı Dil Soruları Cevapları: Fen Bilgisi ve İngilizce Nasıldı?

LGS 2022 Fen Bilimleri ve Yabancı Dil sınavı öğrencileri zorladı. Peki Fen Bilgisi testi nasıldı? Soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? Yabancı Dil nasıldı? Yorumlar yazımızda.

Eğitim 5 Haz 2022 13:00 0
LGS Fen Bilimleri ve Yabancı Dil Soruları Cevapları: Fen Bilgisi ve İngilizce Nasıldı?

2022 LGS sona erdi. Fen Bilgisi ve Yabancı Dil soruları , cevapları yorumları bu yazıda.

2022 yılı LGS'nin sona ermesinin ardından sınav merkezlerindne çıkan öğrenciler ailelerine sarıldıktan sonra hemen telefonlarını ve kitaplarını ellerine alarak sınavda sorulan soruların cevaplarını araştırmaya , verdikleri cevapların doğru olup olmadığını kontrol etmeye başladı. 

Sınav sonrası öğrencilerin en çok arşatırma yaptığı derslerden ikisi de yabancı dil ile Fen Bilimleri oldu. Bu testler genellikle bilgiye dayalı testler olduğu içöin biraz zorlanan öğrenciler, sınavda verdikleri cevapların doğru olup olmadığını internet üzerinden araştırmaya başladı. 

AĞIRLIK KATSAYILARI

MEB tarafından yayınlanan LGS kılavuzna baktığımızda Fen Bilimleri testindeki soruların ağırlık katsayılarının 4 olduğu görülürken yabancı dil testindeki soruların kat sayılarının 1 olduğu öğrenildi. 

SORU SAYISI

Fen Bilimleri testinde öğrencilere 20 soru sorulurken yabancı dil testinde öğrencilere 10 soru soruldu. 

NASILDI?

Birçok öğrenci sınavdea Fen Bilimleri ve Yabancı Dil testleirnde zorlandığını söyledi. Sizin sınavınız nasıldı? Aşağıdaki yorum kısmından aklınıza takılan soruları yazarak sınava giren diğer öğrencilerle bilgi alış verişi yapın.

2022 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Liselere Giriş Sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 30 Haziran 2022 günü açıklancak. Sınav sonuçları hakkında MEB, ""Merkezî Sınav sonuçları 30 Haziran 2022 tarihinde https://www.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir. " ifadelerini kullandı.

SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI

Soru ile cevap kitapçıklarının önümüzdeki saatlerde açıklanması bekleniyor. Açıklama geldiğinde , LGS sonuçları açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç