İŞKUR TYP Personel Alımı İlanı Geldi: İşte esube.iskur.gov.tr TYP Başvuru Ekranı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR TYP Personel Alımı İlanı Geldi: İşte esube.iskur.gov.tr TYP Başvuru Ekranı 2022

İŞKUR üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda TYP kapsamında işçi alımı yapılacağına yer verildi.

TYP 18 Ağu 2022 13:38 3
İŞKUR TYP Personel Alımı İlanı Geldi: İşte esube.iskur.gov.tr TYP Başvuru Ekranı 2022

Son dakika : İŞKUR TYP personel alımı ilanları yayımlandı.

İŞKUR üzerinden beklenen duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 350 işçi alımı yapılacağı görüldü. İki şehirde yayımlanan personel alımı ilanlarının detayları finans7.com'da.

TYP BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kuruma kayıtlı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,
  • Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
  • Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).
  • AKS’ye göre aynı adreste oturanların, gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen bir aylık asgari ücretin net tutarının bir buçuk (1,5) katını aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP’den yararlanamamaktadır.

NE KADAR MAAŞ VERİLECEK?

TYP kapsamında alınacak personellere verilecek maaş ödemesi şu şekilde açıklandı: " Her bir katılımcıya, 22/05/2003 tarihli ve 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen günlük asgari ücret miktarının katılım sağlanan gün sayısı ile çarpımı sonucu bulunan tutar kadar ödeme yapılır."

İLANLAR

İŞKUR TYP kısmında yayımlanan personel alımı ilanları şu şekilde:

BAŞVURU

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip ederek müracaatını yapması gerekmektedir.

Linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. İŞKUR üyeliğiniz yoksa e devlet girişi kısmından giriş yapın. 

Giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Bu ekranda, aşağıda gösterdiğimiz gibi adımları takip ederek başvuru sayfasına gidin.

Üst menüde bulunan ONLİNE İŞLEMLER kısmına tıklayın. Daha sonra iş arayan, Toplum Yararına Programlar ve TYP Arama kısmına gidin. TYP aramada il seçimi yaparak ARA butonuna tıklayın.

İlanlar aşağıda sıralanacak. Burada SEÇ kısmı altındaki TYP numarasına tıklayarak başvur butonundan müracaatınızı yapın.

DİĞER İLLERE DE İLAN GELECEK

TYP personel alımı ilanları önümüzdeki günlerde diğer iller için de gelecek. İlanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
sakarya nın listesi açıklandı mı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
EBRU
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Boş ilan..