ING Bank'tan Emeklilere Asgari Ücretten Fazla Promosyon: (Promosyon Ne Kadar Başvuru Nereye?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ING Bank'tan Emeklilere Asgari Ücretten Fazla Promosyon: (Promosyon Ne Kadar Başvuru Nereye?)

ING Bank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve emeklilere 6 bin 2509 lira promosyon ödeneceğine yer verildi.

Bankalar 4 Ağu 2022 15:44 1
ING Bank'tan Emeklilere Asgari Ücretten Fazla Promosyon:  (Promosyon Ne Kadar Başvuru Nereye?)

ING Bank'tan emeklilere 6 bin 250 liraya varan banka promosyonu.

ING Bank tarafından yapılan son dakika açıklamasında emeklilere 5 bin lira nakit ve ek 1250 lira ile birlikte 6 bin 250 lira promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. "5.000 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon ile emekliliğin tadı bambaşka." başlığı ile yayımlanan emekli banka promosyonunda detaylar şu şekilde:

Promosyon miktarları hakkında yapılan açıklamada, "Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 5.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın." ifadelerine yer verildi. 

TURUNCU EKSTRA AVANTAJI

Bankanın emeklilere sunduğu avantajlar hakkında, "Ayrıca Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanıyor." denildi.

DÜŞK FAİZLİ KREDİ

Bu ödemelerin yanı sıra emeklilere düşük faizli kredi verileceği açıklandı. Açıklamada, "Emekli maaşını taşıyanlara, %2,39'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING'de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok!" denildi.

Maaşını başka bankadan alanların e devlet kapısı üzerinden ya da ING Bank şubelerine başvuru yaparak maaşını aldığı bankayı değiştirebiliyor ve promosyon ödemesinden faydalanabilecek. 

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.
Finans7.com  | Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ing bank turuncu hesap diyor ardından şartımız var başka bankaların fonunu alacaksınız diyor gizli olarakda yönetim gideri olarak %5 kesinti yapıyor tam bir soygun kafalı bir mevduat toplama şekli enflasyon %175 olan bir hükümet yönetiminde bankalar - %100 faiz yani negayif faiz veriyor.. Bu milket hiç böyle enflasyon görmedi çulsuz kalmadı, aşsız işsiz Yoksul kalmadı evsiz olmadı böyle bir zulm görmedi