İBB Burs Başvuru Sonuçları Açıklandı Mı? İBB Burs Sorgulama Ekranı...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İBB Burs Başvuru Sonuçları Açıklandı Mı? İBB Burs Sorgulama Ekranı...

KYK burs ve kredi sonuçlarının açıklanmasının ardından gözle İBB burs başvuru sonuçlarına çevrildi. Peki burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Eğitim 19 Ara 2022 17:05 0
İBB Burs Başvuru Sonuçları Açıklandı Mı? İBB Burs Sorgulama Ekranı...

KYK burs ve kredi sonuçlarının açıklanmasının ardından gözle İBB burs başvuru sonuçlarına çevrildi. Peki İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da okuyan öğrencilere sağlanan 4 bin 500 lira burs başvuru sonuçlarının açıklanması için gözler İBB'ye çevrildi. İBB başvurusu geçtiğimiz yıl 22 Ekim'de sona ermiş ve sonuçlar 23 Kasım'da açıklanmıştı. Peki İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

İBB BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İBB tarafından İstanbul’da okuyan öğrencilere verilen 4 bin 500 TL değerindeki burs başvuru sonuçları henüz açıklanmadı.İBB burs başvuru sonuçları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı fakat sonuçların Aralık ayının son haftasında açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için TIKLA İNDİR

İBB İSTANBUL SENİN BURS SONUÇLARINA NASIL, NEREDEN BAKILIR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Senin bursuna başvuran adaylar, başvuru sonuçlarına yine Genç Üniversiteli sayfasından ulaşabilecek. Öğrenciler bu sayfadan T.C. kimlik numaraları ve doğum günü tarihleri ile sorgulama işlemlerini online olarak gerçekleştirebilecekler.

Diğer yandan mobil telefonlarınıza “İstanbul Senin” uygulamasını indirerek, üyelik oluşturup “Genç Üniversiteli” mini uygulamasını açarak başvuru yapabilirsiniz.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç